Hilangkan Bintik Hitam Kat Hidung Dengan Sulfur Blackhead Suction Nose Pack

As-Salam

Hilangkan Bintik Hitam Kat Hidung Dengan Sulfur Blackhead Suction Nose Pack | Hari ni nak berkongsi satu produk yang hot item dari Hansaegee Nature iaitu produk yang sangat mudah, cepat dan berkesan ! Produk apa? Haa memperkenalkan Sulfur Blackhead Suction Nose Pack. Oh seriuss ! Senang je nak pakai benda ni. Blogger terkenal spt Hanis Zalikha, Fatin Liyana pun guna tau produk ni :)


Cara pakai Sulfur Blackhead Suction Nose Pack :


Wow. what a suprises !!

Step 1
1. Basuh atau basahkan hidung anda
2. Koyakkan plastik nose pack. Ambik nose pack tu. Nose pack yang kaler hitam tu halakan ke hidung dan kaler putih hala kan ke depan.
4. Tampal nose pack perlahan-lahan dan ratakan ke hidung
5. Tunggu sehingga 10-15 minit
6. Buka perlahan-lahan.
7. Basuh / bersihkan hidung anda

Step 2 
9. Jangan lupa letak serum (botol hijau) kat hidung !!

Tips :
* Basuh hidung dengan air suam supaya lubang/pori hidung terbuka
* Serum berfungsi untuk mengecilkan kembali lubang/pori pada hidung

Selalunya kan, sebelum ni ada produk s*****o mask kan yang sekarang femes tu, tapi cara tu susah sikit sebab nak kena sapukan ke muka/hidung, pastu tunggu 30-40 minit untuk kering then tangan kotor pulak tu. Haaaa so ini sebabkannya uzu suka dengan produk ni, just tampal je ! Hehehe. Senang kan?

So for those yang berminat nak cuba dan rasai sendiri pengalaman anda menggunakan Sulfur Blackhead Suction Nose Pack ni, boleh lah terjah http://www.hansaegee.com.my/ :)

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih 
dan disponser oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)

Takziah! Pelakon Sidek Hussain Meninggal Dunia Malam Tadi


Takziah! Pelakon Sidek Hussain Meninggal Dunia Malam Tadi | Pelakon veteran Sidek Hussain, 63, disahkan meninggal dunia kira-kira jam 11.55 malam tadi di Hospital Kuala Lumpur (HKL) akibat kanser tahap empat.

Punca Pelakon Sidek Hussain meninggal dunia secara mengejut , info, terkini, hiburan, pelakon veteran, 

Terdahulu, allahyarham terpaksa dimasukkan ke hospital pada 30 Mac lalu selepas pengsan ketika membeli barang untuk cucunya. Hasil pemeriksaan doktor mendapati Sidek menghidap sejenias kanser tahap empat pada ketumbuhan dipipinya yang kini beratnya mencecah 2 kilogram.

Punca Pelakon Sidek Hussain meninggal dunia secara mengejut , info, terkini, hiburan, pelakon veteran, 

Selain kanser, beliau juga mengalami masalah di bahagian paru-paru dan jantung. Takziah buat keluarga allahyarham termasuk isterinya, Sebiah Sulaiman, 61.

Gambar Pernikahan Almy Nadia & Fizz Fairuz

As-Salam

Gambar Pernikahan Almy Nadia & Fizz Fairuz | Almy Nadia dan Fizz Fairuz pada tengahari tadi telah melangsungkan majlis pertunangan terlebih dahulu sebelum sah bergelar suami isteri sekitar jam 5.40 petang waktu tempatan.

Majlis akad nikah yang berlangsung hari ini mengambil tempat Masjid Balik Pulau, Pulau Pinang.










sumber

Pengalaman Terbaik Di Universal Studio Singapore (USS) #part2

As-Salam

Dah baca Pengalaman Terbaik Di Universal Studio Singapore (USS) #part1 ? Ni uzu update part #2 pulak. Yang belum tengok part #1 boleh tengok kat link tu ye. 
  • Tiket masuk USS ni RM175 (dewasa) dan RM135 (kanak-kanak)
  • Free baucer makanan 10 USG (RM26.00) dan free Baucer shopping 10 USG (RM13.00)
Yang ni Sentosa. Nama tempat. Dalam Sentosa ni lah ada Universal Studio Singapore (USS) . Selain USS memang banyak tempat menarik lagi ada kat situ.



Inilah bumi putar-putar yang ramai sangat orang idamkan. Ramai pulak bergambar kat sini.  Bumi tu kat pintu depan masuk USS je . Kalau setakat nak bergambar kat bumi tu, tak yah bayar tiket masuk pun takpe. Hehehe. Bumi ni berpusing tau, lambat pulak tu so kalau nak ambik gambar yang cun, kena tunggu sampai perkataan UNIVERSAL tu nampak. Haaaa baru boleh snap :)






Roller Coaster? Sumpah tak nak naik ! Fewww nasib baik benda ni tutup sampai tahun depan. Dengar cerita ada kes orang jatuh kat situ.


















Tips Sebelum Dan Semasa Berada Dalam USS
  1. Sila tukar duit USG anda di JB sebab kalau tukar duit kat KL mahal (2.40) sikit. Nilai di JB 2.60
  2. Kalau nak p, kena p pagi sebab kalau lambat masuk akan tersangkut lama kat Imigresen
  3. Sila bawa rain coat sebab dalam tu ada mainan yang akan basah atau kena air. Kalau beli rain coat kat USS, 3x ganda mahal
  4. Bawa botol/bekas atau air mineral sendiri sebab kat situ panas dan air sangat diperlukan. Watercooler banyak kat situ so, bawa botol je, boleh refill.
  5. Bawa baju lebih bawa masuk dalam tu. Kemungkinan korang akan basah bila berada di waterworld.
  6. Dilarang bawa masuk chewing gum dalam Singapore
  7. Dibenarkan bawa makan ringan
  8. Bawa la tisu banyak-II sebab panas n akan kuat berpeluh
  9. Kalau nak bawa budak, make sure jaga elok-elok anak-anak anda sbb sangat crowded.
  10. Kalau rasa dah bosan duduk dalam tu, boleh keluar jalan-jalan di area Sentosa. Jangan lupa bagitau orang kat pintu keluar tu, korang akan masuk lagi. So dia akan cop tangan kita . Kalau takde cop tu, kita tak boleh masuk. Hehe
  11. Dinasihatkan kalau nak beli ole-ole jangan beli kat dalam USS sebab mahal. Lain lah kalau korang nak sangat kan. Tempat yang digalakkan ialah kat area Sentosa. Kat luar USS. Kena jalan kaki sikit ke depan. Bersebelahan dengan KFC . Haa situ murah kalau nak beli ole-ole.
Sampai sinilah perkongsian pengalaman dan tips uzu ke USS. Pengalaman yang tak akan dilupakan. Memang best. Tak cukup sehari nak main mainan kat dalam tu. Kalau nak bawa family bercuti kat sini pun not bad. Hehe. So terima kasih sudi membaca.Hehe Assalamualaikum :)


Rahsia Kecantikan Luar Dan Dalaman Wanita Dengan ABP26

As-Salam

Nak Miss V makin ketat , payu dara makin tegang , kulit makin putih , dalaman makin subur & sihat ? Cuba dulu baru tahu, tak cuba memang rugi :)


Kelebihan Aura Beauty Perfect ABP26 Red
  • Miss V Longgar
  • Payudara Kendur
  • Gelebeh Sana Sini
  • Tiada Bentuk Badan
  • Kurang gahirah bila bersama
  • Pinggul tidak menawan
  • Kurang bertenaga
  • Kulit kusan / gelap / pigmentasi / jeragat dan parut
  • Kulit wajah tua dari usia

Abp26 red adalah formula terunggul 10 dalam 1.Kesan seawal 8 hari dengan penggunaan yg teratur dan berterusan. Bayangkan hasilnya :
  • Tubuh kembali seperti anak dara.
  • Payudara tegang kembali.
  • Badan semakin fit.
  • Kulit lebih putih dan gebu.
  • Wajah kelihatan lebih muda berseri.
  • Hormon lebih subur dan peluang utk mendapat zuriat lebih baik (insya allah).


Awas!!!!! dengan produk yg boleh memberi kesan yg buruk kepada anda. murah tapi bahaya tak guna juga!! banyak produk diluar yg diragui keselamatannya.

Produk abp26 mempunyai kelulusan dari kkm, halal, muslim produk, dan semestinya buatan malaysia dan pengasasnya adalah bumiputra.dapatkan produk abp26 sekarang.. jom pm/wassap laju2..

Pengguna ABP26


Pakej Adalah Seperti Berikut :

Harga biasa ialah = RM378
1 jar ABP26 (RED)
1 kotak slimming miracle
Free postage
Free shaker

atau

Anda boleh pilih mana2 set yang anda inginkan..
* Beserta ada hadiah misteri utk 10 pelanggan yang pertama..

Harga promosi =RM280 = terus jadi ahli AuraBeautyPerfect
* Sambil cantik dan sihat dgn harga ahli dan boleh jana income lebattttt....

Untk info lanjut sila pm Kak Sya terus or blh wassap 0193370875

Untuk mendapatkan harga tawaran istimewa di atas, anda hanya perlu komen dibawah atau wassap ' saya nak kembali anggun'.jika anda pentingkan kesihatan dan kecantikkan anda bertindak segera!!! sharing is caring.

Jika anda pentingkan kesihatan dan kecantikkan anda bertindaklah dengan segera!!! Pilihan di tangan anda para jelitawan.

Jom Buat Cheezy Wedges Sendiri Dengan "Halal Cheese Powder" ! Ohh Giler Murah Harga Promosi Ni !

As-Salam


Anda pernah mengalami situasi begini: anda/anak2/family teringin nak makan cheezy wedges yang ada dijual di restoran makanan segera..tapi 

 ^ RESTORAN JAUH DARI RUMAH,KENA NAIK KERETA UNTUK PERGI BELI~ MINYAK
 ^ MALAS NAK KUAR PERGI BELI
 ^ RESTORAN MASIH BELUM BUKA/TUTUP
 ^ FAMILY BESAR,BUDGET ADA CIPUT AJER...BELI SIKIT KANG MAK PAK TAK DAPAT 
 BERASA.

HALAL CHEESE POWDER


  • Ia mudah,senang dan lazat/sedap...sesuai untuk seisi keluarga ..pasti keluarga menyukainya.
  • Tidak perlu lagi beratur di restoran makanan segera,
  • Tidak perlu lagi menghabiskan minyak semata-mata untuk pergi ke restoran segera..hanya perlu bancuh dirumah sahaja.

  • Mudah - hanya perlu dibancuh dengan air panas
  • Cepat - Tak perlu dimasak. Tambah Air Panas & Kacau hingga sebati dan siap
  • Jimat - tersedia di rumah. tak perlu keluar bila kepingin. Jimat minyak, jimat masa



Cheese powder mcm cheezy potato wedges KFC tu.. boleh mkn dgn burger, nugget, keropok, ayam goreng, buat topping speggeti dan lain-lain pon boleh. Senang sgt bancuh je dgn hot water... 200gm (anggaran 10x bancuhan)

 Ingredient:Milk Solids, Modified Starch, Maltodextrin, Dextrose, Salt, Mineral Salts, Vegetable Powder, Cheese Solids, Flavour Enhancers, Vegetable Fat, Glucose Syrup Solids, Food Acids, Flavourings, Mineral Salts, Spices, Yeast Extract, Anti-caking Agents, Spice Extract, Colourings.

 Usage instructions:
 1) Add 1 part premix to 2 parts of hot water (>85°C) and mix well.
 2) Whisk constantly until the sauce thickens to a smooth consistency.
 Storage:when unopened, store in a clean, cool, dry location.

PROMOSI HARI BURUH♥
 ♥♥♥PROMOSI HALAL CHEESE POWDER♥♥♥

 3 PEK + POSTAGE = RM 37 ( SEMENANJUNG)

 =>> Mudah - hanya perlu dibancuh dengan air panas
 =>> Cepat - Tak perlu dimasak. Kacau hingga sebati dan siap
 =>> Jimat - tersedia di rumah. tak perlu keluar bila kepingin. Jimat minyak, jimat masa

 *Harga Biasa => 1 PEK RM12/200gm * exclude postage
 *Promosi berlangsung sehingga 4/5/2014*
 Dapatkan Halal Cheese powder dari Nuramnizz shoppe 
 >> INBOX
 >> SMS/Whatsapp : 019.5740642 atau 012.5403644


Pengalaman Terbaik Di Universal Studio Singapore (USS) #part1

As-Salam

Hari khamis lalu, 17 April, uzu dan group bertolak ke dari KL ke JB dan bermalam di Tune Hotel Danga Bay. Pastu, dari Danga Bay seawal jam 8 pagi kami gerak ke USS. Berdebar dan excited juga nak p. Yelahhhh tempat yang awesome kan. Hehe

Sebelum nak masuk USS, jangan lupa bawa Passport, IC, white card dan dilarang membawa chewing gum masuk dalam Singapore. Kami nak bas je ke USS. Perjalanan nak ke situ dalam sejam juga. Nak masuk imigresen tu, fuhhhh memang panjang lah so those yang nak p, kena gerak awal :)

Jom layan gambar dalam USS part #1 ni. Tak tahu nak cerita apa pasal gambar ni, so no description :)






Best dalam ni, sehari pun tak cukup pusing USS ni. Walaupun penat, sakit kaki, berpeluh tapi semangat nak ambik gambar !! Rugi tak ambik gambar. Semua kat sini sibuk ambik gambar . Kat Malaysia takde. Hehe.

Nak tahu harga pakej ke USS ni, baca enrty INI . So for next entry part #2 nanti uzu update lagi. Thanks for reading. Salam :)