✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, January 28, 2015

Buku Deme Wasap Ambe Reply Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus



Buku Deme "Wasap Ambe Reply" Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus | Kalau bab Ustaz Azhar Idrus, uzu memang suka sangat. Dulu setiap malam, sebelum tidur mesti pasang ceramah-ceramah UAI ni. Ceramah santai sambil bergelak, sape lah yang tak suka kan? Tak bosan dengar.

Dulu buku UAI yang "Anda Bertanya Ustaz Azhar Idrus Menjawab Berkenaan Isu Semasa" uzu ada beli. Besttt baca buku tu. Ada lagi uzu simpan.. Yang buku kat bawah ni, uzu nampak kat kedai buku. Belek sekali, terus beli. Sambil senyum-senyum.. Hihihi :D


Harga RM18 je. Alahhhh novel harga RM19.90 boleh je beli , buku ni takkan tak nak beli kan. Ilmu kot. Mana tau boleh menjawab persoalan-persoalan yang bermain di fikiran ni. Takde lah terpedaya dengan jawapan-jawapan google.. Kan kan kan kan? So, uzu pun suggest lah korang beli. Tak mahal tak murah, RM18 je.. *kemain dah macam promoter* . Hehehehe.. Selamat menambahkan ilmu ye.. Salam..

11 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

mcm best ja.. harga pun berbaloi. minat betol kat uai.

Anil Wanina said...

macam best je... nak cari kat mph la... ^_^

Sheila Salim said...

Assalamualaikum uzu, wahh bagus ni. sheila pun suka Kemah Keming UAI ni. kat bookstore ya? baiikkk, nanti pergi cari :)

POJIEGRAPHY BLOG said...

Cara penyampaian informasi yang begitu santai dan tu yang membuat orang lebih interested untuk baca :)

Rosmiza Ali said...

Baru tau ada buku ni.. Huhu.. Nampak sangat jarang gi kedai buku.. -_-"
RosmizaAliDotCom™

Kamila Husna said...

Akak beli kat mana?

Akif Imtiyaz said...

menarik ni..blh bli

Mrs Yatie said...

wa, macam best je uzu. kena cari kot ni :) tq share uzu.

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh, best ni.. nak pegi cari jugaqlah :)

Azhafizah Md Nor said...

boleh cari ni nanti..tq uzu share info

kickstartster said...

Buku UAI kali ni totally berbeza, Fotografi Gaya Mukmin. Ada panduan untuk jurufoto muslim, dari segi penghayatan terhadap tugas jurufoto hingga do's and dont's.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com