✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, January 13, 2015

Family Day #kelabbloggerbenashaari di Legoland Malaysia Resort

Family Day #kelabbloggerbenashaari di Legoland Malaysia Resort | As-Salam semuaa. Selamat pagi. Amacam sihat-sihat tak korang? Hihi uzu sihat alhamdulillah tapi badan sedikit lenguh! Lenguh disebabkan sabtu lalu kami #kelabbloggerbenashaari ke Legoland Malaysia ! Wahh! we olss terujaa siot. First time kita datang !!

So, sabtu lalu tu, kami bergerak konvoi ke dari KL ke Johor. Alhamdulillah kami selamat sampai jam 1 petang. Lepas tu, kami terus ke Theme Park terlebih dahulu! Apa yang menarik kat themepark eh? Hahaaaaaa. Korang kena layan gambar kat bawah baru tau betapa bestnyer g Legoland ni..

Pintu masuk Theme Park Legoland
Dah macam kat USS dah. Fuhhh tapi ni versi Malaysia punya. Dalam ni semua ada lego. Dah namanya Legoland, so memang penuh lego kat mana-mana pun.. Teruja tengok lego bebanyak ni. Tapi serius tak puas round semua tempat dan tak sempat nak main semua game. Huwarghhhh.. Masa sangat mencemburui kami..

Selesai berjalan-jalan mencairkan mekap yang tertempek di muka, kami ke Legoland Hotel semula untuk check in. Fuh ! Penat tau jejalan . Tiba masa tuk rehat sebentar bersama kitkat. Tak sabar nak masuk bilik hotel kami yang harga ribu2 per room tu ! Fuhhhhhhhhhh excited ! Tapi nanti uzu update entry review khas untuk bilik kami tu. Terbaikkkk wooo ...

Apa pun, thanks Legoland Malaysia untuk short trip #kelabbloggerbenashaari ke situ dan thanks a lot to Faizal Fedley atas semua semua semua dan semua ni. Nantikan next entry ye. k k k ? Sapa rasa nak tengok bilik kami yang awesome tu, stay tune ok? Tu jelah untuk hari ni. As-salam..

Info Theme Park Legoland Malaysia

Waktu Operasi : Isnin - Ahad (Jam 10 pagi - 6 petang )
Harga Tiket :


Entry Berkaitan :
Theme Park Legoland Malaysia
Tempat Paling Menarik di Theme Park, Lego Star Wars Miniland
Adventure Theme Room Legoland Malaysia
Waterpak Legoland Malaysia Resort

7 comments:

Nadia Elena said...

Warna-warni nye lahaiii.. Gambar2 tu dah cukup buat saya rasa nak bunuh semua orang yang pergi Legoland ni hakhak. Jeles tahap 7 petala langit!!!! =P

Yan Ty said...

Best nya dpt berkumpul ramai2.

izzeyda said...

bestnya kalau beramai2 ke tempat macam nih..

Mohd Shahril Fawzy Suhaili said...

Tempat yang menarik!

Normi Nieza said...

bestnya..:)

AMIIZAA said...

meriah berkonvoi...seronok tgk:)

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...seronoknya beramai2 ke legoland...:)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com