✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, January 22, 2015

Filem Review : Into The Woods

Filem Review : Into The Woods | As- salam. Perghh lama gila tak tengok wayang. Hahaha tipu je. Uzu sekarang ni sekerhana kerap tengok wayang. Tapii tak update kat blog pun. Tapi hari ni nak update lah! Takde idea katakan. Hihi

Semalam, uzu, Fatin Bella dan our abang sado, Ben Ashaari tengok wayang Into The Woods kat Alamanda. Kami bertiga ni dah banyak kali keluar tengok wayang.. Boleh dikatakan kaki wayang lah ! #ehh
Si kembar kaki wayang.Tak janji pun kami kaler baju hitam kelabu semalam.
Into The Woods ni cerita dia filem macam the hobbit. Filem yang jenis magic-magic. Amboi kemain ayattt pasar. Kahkahkah! Filem ni gabungan beberapa filem animasi. Contohnya ada Rapunzel, Cinderella, Prince Charming, Nenek sihir dan ntah lupa filem apa. Digabungkan dalam 1 filem. Yang bestnya filem ni, jenis musical  . Uzu suka tengok musical film ni. Hehehe.

Best sangat filem semalam. Ada lawak, ada sedih, ada happy dan macam-macam aksi yang buat uzu terhibur. So yang suka filem dari Disneyland tu, haaa korang tengok lah Into The Woods ye ! Uzu bagi 9/10 bintang untuk filem ni ! 

5 comments:

Normi Nieza said...

mesti best nie.:)

POJIEGRAPHY BLOG said...

Dengar cerita, filem ni memang best sebab dia gabungan banyak cerita plus pelakon-pelakon pun agak mantap!

Fatihah Fazlin said...

nanti nak p tengok ahhh... plolesnya uzu ngan aten..

Azhafizah Md Nor said...

okay letak dalam list dulu :)

Rosmiza Ali said...

Dah lama tak tengok wayang.. Huhu..
RosmizaAliDotCom™

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com