January 04, 2015

Follower www.kisahemasputih.com Yang Ke 6000

Follower www.kisahemasputih.com Yang Ke 6000 | As-Salam. Alhamdulillah. Ini sebenarnya yang uzu tunggu-tunggu. Follower yang ke 6000. Sekarang ni bukan macam zaman dulu kala, dulu senang je nak naik. Sekarang ni teramatlah susah. Blogger sekarang ni tak rajin nak blogwalking sangat. hihi. Tak macam blogger dulu-dulu :D


Apa pun thanks follower yang ke 6000 yang sudi follow uzu. Nanti uzu follow balik eh. Tahun 2015, yang mana azam 2015 uzum uzu target ada 10000 follower sampai penghujung bulan december 2015. InsyaAllah. doa-doakanlah ye. Hihi. Salam.
Share:

9 Sila Komen:

nora razalli said...

wow! 6k dah ..congrat!
wish u also get the 10k sooner :)

Unknown said...

Rugi jadi follower awal.. Kihkih :D

zarul farhana said...

wahh tahniah uzu...

Khudri halim said...

tahniah.. cmner senang2 jer dapat 6k...

izzeyda said...

tahniah.. in shaa Allah nanti uzu mesti boleh capai target tuh..

Anonymous said...

fuiyoooo.. kite huhuhu malu hahaha

Azhafizah MN said...

Tahniah Uzu

Kekzamanis said...

Tahniah Uzu! Mmg susah nak upkan follower skang ni.. Huhu.. Target tahun ni 5000 follower.. Fuh! Chaiyok!
RosmizaAliDotCom™

Dunia Alam said...

macamana nak load widget ni?
Tetiba hilang dari list widget and blog site