✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, January 8, 2015

Jatuh Cinta Dengan Perodua Myvi New Facelift 2015 !

Jatuh Cinta Dengan Myvi New Facelift 2015 ! | Huwargggggghhh tergamam seketika bila nampak myvi baru ni. Myvi lama pun lawa dah, apatah lagi myvi baru ni. Huwarggggghh rasa nak angkat sebijik je.. Harga myvi ni tak pernah nak turun. Hurmmm turunkan harga sikit pleasee!

Specification Perodua Myvi New Facelift 2015

- Harga serendah RM41,500(Basic) sehingga RM58,900(High Spec)
- Varian enjin 1.3.Liter dan 1.5 liter
- Colour available, Ozzy Orange, Mystical Purple, Glittering Silver dan Ivory White.

Alamak kaler pink takde lah. Kecewa my heart. Hurmmm kalau lah ada pink kan bagus kan kan kan. lagi style gitu. Apa pun ce tengok others spesification kat bawah ni dulu. Mana tau korang berkenan! Uzu dah rambang mata dah ni. OMG OMG OMG...

sumber gambar : paultan.org

15 comments:

aku jejaricomel said...

Ade sensor depan lagi pening kepala, tp suka tgk mybi tu comel..

Iqbal Abdullah said...

tengah mengusha2 kereta ni.. baru jer jatuh hati kat Axia.. ni MyVi baru lak... tapi di ikutkan duit kocek..Axia jer la yang bakal jadi peneman...

Rosmiza Ali said...

Omg! Myvi baru..! Tolonglah dapat keje cepat2.. Nak beli kete..! ^___^
RosmizaAliDotCom™

Norasyimah Saifullah said...

Cun tak Nora memang tak suka kerata Nora lebih suka super bike

Mar Mansor said...

myvi memang jadi pilihan ramai..semoga cita2 tercapai ye..

Nadia Johari said...

biru..biruu

CT Humairah said...

huwaaaa nak juga sebijik..

lia ummiirfan said...

purple.. :)

Fuza Musa said...

homaygaaaaaddd...tergoda

Miera Nadhirah Tan said...

AWWwwww... nice... I like......

izzeyda said...

suka jugak.. tapi tak mampu laa nak tambah yang sediada..

miminadam said...

angkat 1 laa kak uzu. hihi

yoorin melacolea said...

warna nya terang macam ni bagus.. x cuci 2 minggu pon x dela nampak kotor sangat.. kalau kaler putih mcm my car, tiap 3-4 hari nak kena cuci..waaahh./.

Azhafizah Md Nor said...

Kalau ade warna pink terlajak laris jualan kereta myvi ni

Mus Akatsuki said...

call @ what aps untuk keterangan lanjut
SUFI PERODUA 0123015372

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com