✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, January 23, 2015

Lunch Box Multifunction Sesuai Untuk Diet Atkins

Lunch Box Multifunction Sesuai Untuk Diet Atkins | Salam semua.. Masih ingat tak entry azam tahun baru 2015 uzu ?? Dalam entry tu ada 10 azam . Antara salah satunya, nak kurus. Back to normal size and weight . Huhuhu kedebap uzu duduk s'jung ni tau. Kuat makan ok ! 

Ok so, dengan azam tu, bermula 1hb Januari 2015 uzu start diet atkins. Pada yang tak tahu diet atkins ni, actuallnya tak makan nasi. Hanya makan...

Banyak menu-menu atkins ni, uzu susah sangat nak dapat. Memandangkan uzu ni masih pelajar dan tinggal kat hostel, uzu sangat-sangat menghadapi kesukaran tuk pilih menu atkins. So, uzu cari alternatif lain.. Uzu dapat suggestion dari Kak Sue Izza yang mana pengamal diet atkins juga. She suggest beli Lunch Box Multifunction..
 
Lunch Box Multifunction ni, boleh masak nasi, masak air dan yang penting boleh masa lauk pauk tau ! Lunch Box Multifunction ni kecik je saiznye, so bolehlah bawa pergi ke ofis tau masak kat mana-mana. SO, nak lunch kat ofis pun, ada penjimatan.. 

Fuh, selesai masalah uzu nak masak diet atkins dengan ada Lunch Box Multifunction ni. hehehe. Dah banyak jimat kat sini. Lagiii rasa makin semangat nak kurusss ! Takde alasan lagi lah eh lepas ni nak cari menu lulus atkins. Hehe..

Kakak uzu yang tak diet tu pun minta belikan benda ni. Dia kata nak bawak ke ofis. Haa kan jimat ? Yang tak diet pun boleh je guna. Hehe..

Uzu beli Lunch Box Multifunction ni kat http://www.store4online.my/, kat Lazada pun ada. Uzu beli RM49 je. Murah kan? Hehehe sebab dia murah lah uzu beli. Lepas tu, supriseeee sebab dapat kaler Pinkkk koooo ! hahaha lagi terlonjak riang uzu. Ok lah. Tu je. Nak buat kejeee. Salam !

16 comments:

Mar Mansor said...

banyak juga lauk yang boleh dimasak ye

yoorin melacolea said...

pasni uzu boleh laa share recipy untuk diet atkins..nak tau jugak cmne nak pelbagaikan menu tuu..huhuhu..nmpak mcm pening banyak x boleh makan..hehe
mind to sharing??

Syaza Raihanah said...

Boleh tahu tak diet atkins tu diet apa? Hehe

Aqilah Azmi said...

wah chaiyuk kak uzu hehe nak gak lah hiks

POJIEGRAPHY BLOG said...

Inisiatif yang bagus! Semoga berjaya ya!

sYiRa LoKMaN said...

goodluck kak uzu...hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum uzu, wahh berkobar sheila tengok ni. hehehe

Azhafizah Md Nor said...

banyak menu masak tu..best jugak ade benda ni..lagi best sebab warna pink..kan

maz asraf said...

Wah menarik uzu. Maz pun tengah cari multifunction cooker ni. Senang nak travel. Jimat berganda di samping dapat kurus tu. Good luck sis!

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

sedap....

Wanie Masduki said...

mcm tu senang lah nak bawak bekal hari2..boleh panaskan lauk waktu lunch..

Sheila Mutalib said...

Lady boss saya pun ada Luch box ni. dia ada gak promote kat opismate, tapi kitorg tak beli lagi..

Nazlee Ismail PCL said...

emmm bagus gak ni, boleh hadiakan kpd mamaD. thnks Uzu.

sumysya said...

wah idea yg HEBAT..senang gini...cam nk beli gak

Busyra Bt Takiyudin said...

seronoknya. comel lg. pinky

Rosmiza Ali said...

Interesting.. Tunggu dah keje la baru dapat beli.. Huhu..
RosmizaAliDotCom™

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com