✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, January 26, 2015

Mini Gathering Kelab Blogger Ben Ashaari

Mini Gathering Kelab Blogger Ben Ashaari |  Yeahhh alhamdulillah jadi juga sesi potluck KBBA ni kat rumah Abg Ben. Actually dah setahun dah rancang nak BBQ kat rumah Abg Ben , waktu Zahra tak lahir lagi. Tangguh punya tangguh,akhirnya.. jadi juga BBQ tu. tapi takde lah BBQ sangat. Buat sesi potluck je.
Actually kalau ikutkan list yang datang, ramai.. tapi last minit ramai yang cansel. So, nak tak nak kena teruskan juga. Yelahhhh dah plan cun cun nak buat kan. Tak best lah nak cansel last minit..
Alhamdulillah acara kami went well.. Berborak santai sambil menboncetkan perut. Fuhhh memandangkan banyak lauk pauk yang menyelerakan, so uzu pun berehat diet atkins 2 hari. Tak nak rugi menikmati kenikmatan bersantai bersama Kelab Blogger Ben Ashaari. We are family ! We love each other ! Aumm..

Thank you yang sudi datang, tuk kak D'Laila Corner juga, owner Mee Udang yang sedap tu juga memeriahkan mini gathering KBBA dan datang bawa 2 menu yang sangatttttt sedap ! Sampai tambah 2 3 kali ok ! Hihi tq kak Laila. Muahciked! 

Next trip KBBA, insyaAllah akan konvoi ke Terengganu bulan februari sebab ada geng KBBA kahwin bulan depan ! Tak sabarrrrrr ! 

10 comments:

JM BELOG said...

meriahnya akak

http://jmbelog.blogspot.com/

Normi Nieza said...

meriahnya..:)

Sue Izza said...

fineeeee satu pun tak de gambar kak sue,sentappppppppppp

Nur Inani said...

Haippp uzu cheat DA dua hari. ehehhe :P

POJIEGRAPHY BLOG said...

Meriah. Suka group yang organize mini gathering macam ni!

Ein lanabulu said...

Besonya rumah BA ckap kau..

Mrs Yatie said...

bestnya wei. hehe.

Busyra Bt Takiyudin said...

bestnya. teringinnya nak join.

Azhafizah Md Nor said...

bestnya makan² :)

Rosmiza Ali said...

Seronoknya gathering.. ^^,
RosmizaAliDotCom™

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com