✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, January 19, 2015

Produk Kurus Inayah Advanced Beauty Booster Pilihan Si Pelakon !

Produk Kurus Inayah Advanced Beauty Booster Pilihan Si Pelakon ! | Salam semua. Hurm nak tanya ni.. Korang masih ingat tak pelakon dottie? Yang comel-comel je tengok . Kalau korang tengok gambar kat bawah ni nanti, mesti kenal punya. Hehe ^^v

So, actuall uzu nak bagitau, dottie sekarang dah nampak cantik dan kurus sedikit. Nak tau tak dia ambik supplement apa? Haaa dia ambik supplement Inayah Advanced Beauty Booster lah ! Uzu pun baru first time dengar produk ni tapi tengok pelakon dottie tu, kurus je nampak. 

Apa yang menarik pasal produk ni? Mestilah untuk cantik dan kurus. Inayah Advanced Beauty Booster  juga boleh kurangkan selera makan. So yang kuat makan tu, jangan risau.. Nak kurus kan? Haa amalkan Inayah Advanced Beauty Booster tuk kesan yang positif. Hehe.. InsyaAllah.

Inayah Advanced Beauty Booster  ni dulu ada pakaging lama, sekarang ni dah keluar pakaging baru. Bukan setakat pakaging je, tapi ramuan pun baru. Dipertingkatkan lagi untuk dapatkan kesan yang cepat.

Suplement Ini Lengkap 3 Dalam 1 Untuk Cantik, Sihat Dan Kurus. Add on ramuan baru sepeti mentha (mint), avokado, apple stemcell, grape stemcell.Untuk boost kurus dan untuk boost lg cepat bagi kulit cantik kita cantik.


Anda Bakal Cantik Sebab Inayah Advanced Beauty Booster Guna Pure Shark Collagen
1. Menggurangkan senggugut dan keputihan
2. Kadar penyerapan lebih tinggi dari collagen lain
3. Melegakan sakit sendi
4. Melawan Proses Penuaan
5. Menghilangkan ruamm, jerawat, jeragat dan kedutan
6. Meningkatkan tenaga
7. Menguatkan sistem imunisasi badan
8. Mengalakkan penumbuhan rambut
9. Menguatkan kuku
10. Pengurangan garis halus dan kedutan.

Anda Bakal Cantik Sebab Inayah Advanced Beauty Booster Guna Soy Lecithin
1. Meningkatkan daya ingatan
2. Memecahkan lemak
3. Membantu masalah imsonia
4. Mencegah eczema
5. Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
6. Membantu mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
7. Membantu dalam proses penghadaman
8. Membantu mengurangkan bengkak susu
9. Melangsingkan badan
10. Mengekalkan bentuk badan ideal

Anda Bakal Cantik Sebab Inayah Advanced Beauty Booster Guna Milk Thistle
1. Tonik hati NO 1 di dunia
2. Membantu membina sel sel hati yang sihat
3. Melegakan sembelit
4. Menyingkirkan toksin dari hati
5. Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat6. Pengambilan secara beterusaan selama beberapa bulan dapat meningkatkan penghasilan glutathione secara semula jadi
7. Menurunkan paras kolesterol
8. Mencegah tumor payudara
9. Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
10. Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E

Anda Bakal Cantik Sebab Inayah Advanced Beauty Booster Guna Gluthahione
1. Menukarkan kulit gelap kepada kulit cerah gebu2. Warna kulit menjadi sekata, lembap dan tidak berminyak
3. Lebih berkuasa dan kebal dalam penyerapan ke dalam badan berbanding glutathione
4. Meningkatkan penyembuhan luka
5. Menjadikan kulit lembut, licin. segar dan berseri
6. Memutihkan kulit.

So gabungan Pure Shark Collagen, Soy Lecithin, Milk Thistle dan Gluthahione menjadikan Inayah Advanced Beauty Booster adalah produk yang sangat baik untuk kurus, sihat dan cantik. Ada 3 dalam 1. So, produk ni sangat-sangat jimat tau !

Harga :
RM150(sm) / RM155(ss)

Untuk Pembelian, sila :
SMS / Whatsapp : <INAYAH> ke 013 392 8708

Inbox Admin :
Jika menggunakan Computer/Laptop - https://www.facebook.com/messages/995705420445179

Ok, Sesiapa teringin nak kurus tapi malas nak diet, malas nak joging, so korang bolehlah ambik produk Inayah Advanced Beauty Booster ni. InsyaAllah boleh kurus macma si pelakon comel dottie ni. Dulu kemain gemuk.. Sekarang dah nak kurus. Fuh terbaik beb ! Ok lah ni sahaja entry uzu hari ni. Esok sambung lagi ye. Hehehe. ok bai Salam ^^v

9 comments:

TunSha Ayunie said...

Muka dia sangat comel.. makin comel bila dah kurus ni kan....

Fairuz Zainal said...

haah perasan jugak dia dah kurus. produk ni rupenye. kite takleh guna. dah terlebih kurus! haha

POJIEGRAPHY BLOG said...

Good one. Review yang berkesan!


Regards,
www.pojiegraphy.blogspot.com

Yan Ty said...

Wow! Lain gila...

Azhafizah Md Nor said...

memang terkejut tengok gambar terbaru dia tu..berjaya menguruskan badan.cantik dan bertambah comel

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah...gune collagen ikan yu...nice review

Nadia Johari said...

pergh kurus tu..tapi lagi comel time die bambam..hehee

Hafiza Akib said...

Wow.. makin kurus!

Hafiza Akib said...

Wow.. makin kurus!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com