✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, January 8, 2015

Review Lipstik Pink Golden Rose Velvet Matte Yang Menjadi Pujaan Hati

Review Lipstik Pink Golden Rose Velvet Matte Yang Menjadi Pujaan Hati | Hari tuuu... Ada lah beberapa orang puji uzu ni cantik.. eh! eh ! Perasannya kau uzu!! Hihi puji uzu punya lipstik.. Tapi yang tu uzu pakai lipstik Simplysiti. Uzu tak sempat nak review kat blog lagi lipstik simplysiti tu. Tapi yang uzu nak citer ni, lipstik pink juga. Lebih kurang sama je dengan simplysiti tapi tak leh lawan lipstik simplysiti lah. Keh keh keh keh.. *kritikjujur*

Uzu suka dengan lipstik pink ni. Jatuh cinta. Selalu pakai merahhhh je. Tak pun pakai lipsgloss je. Tak pun, tak pakai apa. Tapi bila uzu jumpa lipstik ni, so uzu pun fall in love dan menjadi favourite uzu bila bersolek.. 
" where's my lipstik?" "mana lipstik pinkkkkkkk ai?" "nak pakai lipstik pink lah!" .. Ni lah lipstik tu..


Uzu beli kat Midvalley hari tu, kat Hijabs & Beauty Expo, Uzu ada je banyak lipstik tapi well u know perempuan, takleh nak tolak bila jumpa benda-benda macam ni lagi-lagi tengah sale! Fuhhh nasib murah je..Jenama lipstik ni, Golden Rose Velvet Matte Lipstick (Code 04) Harga RM20 je..  Banyak kaler yang available antaranya..

Uzu beli kat booth, tapi kalau korang nak beli secara online, maybe boleh terjah http://www.goldenrose.com.tr/ ! Selamat meng-pinkkkk kan bibirrr. Awwww. InysaAllah Thank You :D

13 comments:

Nyna Nieyna said...

siyes lawaaaaa ........ insha Allah thank you <3

izzeyda said...

bergantung pada orang yang pakai lipstik pink.. ada yang elok, ada yang macam kureng skit.. apapun akak kureng bab solek menyolek nih.. huhuhu..

careno said...

Ouchhh... try pakai colur oren pulak skali skala... bosan la asyik pink jer...

zarul farhana said...

cantik uzu

Lisa Nurulain said...

Code bape uzu

Cik Ayu said...

lawaaaaanya kaler pink!

Azhafizah Md Nor said...

wow..so pink..i loike.seuka warnanya..sweet

zazanizam said...

mmg cantik kaler pink ni dgn uzu..

Rosmiza Ali said...

Murah! I loikeee! InShaaAllah tq.. Hiks! ^_~
RosmizaAliDotCom™

Nadia Johari said...

pinknya pun tak pekat sangat..cntikk

Fuza Musa said...

sweet pinky

Azlia Amernudin said...

Cantik pink ni, nak try lippy ni pulak lah 🙈

Najlaa 'Aqilah said...

such a pretty pink!

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com