✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, January 9, 2015

Shawl Mutiara by Irrara Label Yang Sangat Memikat Hatiku !

Shawl Mutiara by Irrara Label Yang Sangat Memikat Hatiku ! | As-Salam. Alhamdulillah. Hari ni cuti. Tak tau nak buat apa kat hostel yang sunyi. Tetiba dalam kesunyian, baru ingat ada pending review . Maafkan saya rara. Uzu busy sangat lately.

Apa yang uzu nak reviw ni, sangatlah uzu suka ! Baca tajuk pun dah boleh agak. Of coz lah nak reviw shawl. Tak pernah tau uzu jumpa shawl mutiara. Ni first time... Hihihi. Lawa sangat lah shawl ni. Uzu semua jenis shawl pun uzu suka. Shawl lover katakan. Jarang u olls akan tengok uzu pakai tudung selain shawl.. Sebab hanya shawl cotton je yang sesuai dengan bentuk muka uzu. 

Tapi shawl mutiara ni jenis kain chiffon. Bukan chiffon yang lembut tu ye, chiffon tu susah nak pakai dan nipis, tu sebab uzu suka shawl mutiara dari Irrara Label ni, sebab chiffon dia senang nak bentuk. Tak yah pakai lilin dah nak keraskan hujung bahagian atas.

Shawl Mutiara by Irrara Label ni, uzu perhati ada 2 cara nak pakai. Yang pertama, mutiara tu terletak atas kepala dan kedua, mutiara kat bahagian tepi. Dan kedua2 cara pemakaian mutiara shawl tu bila pakai pun cantik tauuuuu dan boleh gayakan shawl mutiara ni ikut kreativiti u olls sendiri.

 
Irrara Label ni baru je menapak dalam dunia perniagaan. Nak tau tak sapa owner dia? Owner Irara Label seorang blogger yang cantik dari Kelantan. Juga seoarang bakal cikgu, InsyaAllah. Kan? Hihi. Dulu uzu suka beli shawl kat Rara. Shawl Gaza terutamanya. Lawa je pakai. Selain daripada Mutiara Shawl, Shawl Gaza, Irrara Label banyak keluarkan shawl sendiri, antaranya :



1. Mutiara Shawl - RM30
2. Plain Shawl - RM15
3. Bawal Chiffon - RM15 
4. Bawal Manik Exclusive - RM35 above 
5. Wide Shawl Printed Gold - RM15
6. Square Scaft Floral - RM20
7. Square Scaft Stripe - RM20
8. Bawal Satin - RM15

Harga semua harga mampu milik. Student ke, pekerja ke boleh je beli shawl dengan harga mampu milik. Jangan risau. InsyaAllah murah-murah.. So sesiapa yang rasa minat kat shawl/tudung keluaran Irrara Label ni, boleh terjah details/info kat bawah ye. Hihi. Apa pun, selamat membeli belahhh !! PROMOSI HUJUNG TAHUN !! PROMOSI HUJUNG TAHUN !! PROMOSI HUJUNG TAHUN !!

Instagram : @irraralabel
Facebook : Mastura Rara
Whatsapp : 0112779938 (Rara)

1 comment:

Azhafizah Md Nor said...

Memang cantik shawl ni..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com