✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, January 30, 2015

Wajah Blog www.kisahemasputih.com Bertukar Wajah. Komen Anda?

Wajah Blog www.kisahemasputih.com Bertukar Wajah. Komen Anda? | As-Salam. Actually masuk tahun 2015 tu lagi nak bertukar wajah, tapi sangat tak sempat.. takde masa nak edit2 bagai. At last, order kat my favourite designer, Azhafizah.com merangkap sahabat baik uzu dalam dunia blog.

Watermark, kad raya, vector semua uzu berpuas hati dengan hasil design Fiza. Yelahhh tangan berbakat gituu. Citarasa pulak sama je, pink ! Lagi mudah dia buat kerja. Ngan Fiza, uzu tak cerewet sangat sebab dia faham je je apa uzu nak. Kehkehkehkehkeh..

Design blog yang uzu design sendiri *kecuali header* ..
Dan ni full template baru dari Fiza. Uzu kali ni nak simple je. Tak nak serabut macam yang dulu dan gambar tu, tu je lawa yang ada. Hahahaha. Kesian sungguh lah.. Har har har :D
Uzu tengah fikir benda apa nak buang kat blog ni haa. Sebab nak buat simple-simple je. So, korang rasa ok tak blog uzu? Komen lah jujur.. Hehehehe. Mana tau boleh dibaiki kan kan kan?.. Ok tak ok tak? 

Btw, design ni kalau nak order boleh terjah blog http://www.azhafizah.com/ tau boleh PM terus kat fb dia, Azhafizah Md Nor k. Salam ^^v


24 comments:

yoorin melacolea said...

comel uzu.. yg ni okey sgt..design simple & cantik.. =) baru lah nmpak girly...

Mulaikha Milliya said...

dulu tak nampak muka,skrang dh nmpak muka..cantik cam tuan die..

Busyra Bt Takiyudin said...

hasil keja fiza mmg terbaik. sy suka sngt hasil kerja dia. btw, lawa sudah blog uzu ni.. pinky.. comel

JM BELOG said...

nice ...

http://jmbelog.blogspot.com/

nurul diarysihat said...

Tak kisah, dah memang blog comel mcm orangnye

AMIIZAA said...

sentiasa cantik blog uzu:) orgnya lagilah comel:):)

POJIEGRAPHY BLOG said...

I personally prefer header yang baru ni sebab it looks more matured and kemas. Plus, ditambah dengan gambar cik pemilik blog ni confirm menarik ramai orang instead of yang lepas (tak nampak muka and font terlalu besar).

Good job. You just made your blog into a greater and beautiful look!

Azhafizah Md Nor said...

Thanks Uzu order lagi..harap suka dan puas hati..Tambah semangat nak update blog :)

Jaysun Mubarrok said...

cute amat tampilan blognya :)

salm kenal admin kumpulankonsultasi.com

sHaRiNa eLyaNa said...

nmpk header cm real pla berdepan dengn uzu..haha..btw ctk sbb pink :)

wany said...

cantekkkkkkkkkkkkkkkk

Lulu Caldina said...

lawa... biru pula pliss :)

Rafzan Tomomi said...

cantikkk ^__^ saya suka saya suka

Herma Julianny said...

Simple tapi mmg cantik.. :)

Ruby. MY said...

Akak lagi suka yang sebelum ni. :)

amanina nasuha said...

yang nii yang terbaiikk!!!

mama amir said...

Nampak lebih segar dan matang berbanding yang dulu...hasil kerja fiza memang best...

PeRdU cINta said...

Cute..kak PC suka..lagi lagilah..pink..hihi

Akif Imtiyaz said...

Wahh dah tukar dahh hehehe ..Comel masih setia ngan warna pink ...

Siti Aisyah Japanie said...

Cantik and best. Warna pink tu tetap pink ;D

Tapi...

Header tu cute :3

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi dik uzu...memang kemas,simple tpi tetap cantik...

Mek Onie said...

uzu dan pink tak dapat dipisahkan,hehe...lawa sokmo design kak fizah :D

izzeyda said...

cantik header yang baru nih.. apapun memang blog uzu cantik dan kemas Eyda tengok..

miminadam said...

malatoppzz!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com