✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, January 10, 2015

Watermark Uzu Yang Simple & Cun by Azhafizah.com

Watermark Uzu Yang Simple & Cun by Azhafizah.com | As-Salam. Hihi mood sekarang nak ada watermark pula.. Baru style ! Walhal cemburu punya pasal.. ! Hihi ni sebab jeles tengok watermark Abg Lan Careno lah ni.. Aishhh bila tengokk..aummm dah ter-order dah :p

Uzu ngan fiza ni, memang dari dulu ambik design dari dia. Sebab fiza jenis yang kreatif ikut citarasa uzu. Selalunya uzu akan suh design ikut kreativiti dia sendiri . Malas teramat nak memikir :p

Uzu order, bayar dan tak sampai sejam rasanya dah siappppp ! Haaaaa kemain laju. Walhal uzu memang nak siap cepat pun sebab nak guna esok. Kehkehkehkeh :D

Hasilnya.....

See? Tak yah nak pikir panjang, dah terhasil watermark yang uzu request nak simple-simple jenis font je. Haaaa tu sebab siap cepat. Kehkehkeh.. Harga watermark RM20 je. Murahkan? Harga mampu milik, insyaAllah semua orang pun boleh order gitu. hihi.

Thanks fiza atas design watermark yang cantik dan cun ni. Uzu suka sangatttt. Aumm.. Lepas ni nak minta fiza design header blog pula. 2015 kena ubah ler blog kitaaa. Nanti orang bosan nak lepak..

Siapa nak tempah bab design ni, boleh lah ke facebook fiza sendiri, Azhafizah Md Nor . InsyaALlah korang akan berpuas hati dengan hasilnya ! hihiiii k bai Salammmmm

12 comments:

TunSha Ayunie said...

simple owez nice :)

Mohd Shahril Fawzy Suhaili said...

Simple design but nice! :)

Sha Salleh said...

Sememangnya hasil kerja kak fiza tak boleh dipertikai..hehe..cantik dan ringkas.

Mrs Yatie said...

Cantik ;)

Mrs Yatie said...

Cantik ;)

Mila Hilas said...

rmi jgk ye yg amk dgn fiza ni.

miminadam said...

simple one. kalau reti buat sendiri. takpayah keluarkan duit.

Sukma Haron said...

Cantik...akak pun ingat nak tukar header

Fadzi Razak said...

Hasil keje azhafizah memang cantik pun

Azhafizah Md Nor said...

Thanks uzu order lagi :)

Miera Nadhirah Tan said...

lovely!!!!

mama amir said...

simple tapi cantik...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com