✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, February 25, 2015

Dragon Blade Movie Paling The Best Tahun 2015 !

Dragon Blade Movie Paling The Best Tahun 2015 ! | As-salam. Korang dah tengok tak movie ni? Hurm mula-mula ingat movie Dragon Blade ni macam cerita Jackie Chan yang lain, movie aksi, aduh-gaduh tapi movie ni lain dari yang lain..

Uzu tengok poster gambar Jackin Chan ni, dalam hati kata.."arghhhh cerita apa yang aku tengok ni".. Abg Ben Ashaari yang suggest tengok cerita ni..Haha.. Mesti tak best. Tapi layan juga.. Lama kelamaan dah faham dan rasa enjoy tengok movie ni.

Movie ni lebih kepada sejarah dulu-dulu tapi dilakonkan dengan cara yang sangat menarik ! Kita ni.. bila dengar bab sejarah dulu-dulu, konfem boring kan? Haaa yang ni tak.... siyes best!
Sampai nak nangis rasa tengok movie ni.. Berair mata uzu.. sobsobsobs .Sebak ada, happy ada, excited ada, dan banyak unsur-unsur positif yang buat kita rasa, wowww terharu sangat !

Haaa kalau uzu membebel pun korang tak faham. Lebih baik korang tengok sendiri ! Ni kalau tiket jual RM50 1 tiket pun uzu snaggup beli tau takkk? Berbaloi sangat2..

Uzu bagi 5/5 bintang !

4 comments:

Azhafizah Md Nor said...

wow ade Jackie Chan..mesti la 5bintang kan

Harith Iskandar said...

wow yer ke smpai mcm tu skali tiket rm50 sangggup beli...hehe ok ok nak try tgk lah best ker tak citer ni

Lin Azlina said...

best giler je gayanyer tu... nk tgkla...

ekjoz buluh said...

Tak bercadang nak tengok pun. Tapi sebab uzu kata best, hujung minggu ni nak pergi tengok!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com