✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, February 26, 2015

Hadiah Istimewa Untuk Diri Sendiri Dari Lamido !

Hadiah Istimewa Untuk Diri Sendiri Dari Lamido ! | As-salam..  Rasanya dah hampir 3 bulan jam kesayangan uzu hilang. Sedih tau.. Dah 3 tahun pakai jam tu.. Cari punya cari.. tak jumpa. Akhirnya... beli jam baru..

Nak cari jam baru pun extend punya lama.. Sebab uzu busy kerja. Tak sempat nak keluar p cari jam baru..Orang buzy macam uzu ni beli sesuai beli online je..

Servay punya servay.. uzu berkenan dengan jam casio ni .. design dia cun je. Jam yang mengikut bajet uzu. hihi. Nak beli mahal2.. Tak mampu nak beli mahal2.. krik krik krik je.. So uzu berkenan jam kat Lamido
Huhu. Harga jam ni RM149. Tak masuk pos. Pos RM8 so total RM157 .. So bila dah confirm order tu, uzu tunggu dalam seminggu baru sampai ! Ok lah kan... Janji sampai dengan selamat. Bila buka je parcel.. Perghhhh......lagi cun melecun dari dalam gambar!! Kualiti? The best kualiti..tali dia keras. Leather kan.. huhu. uzu puas hati hehehe.. siyes ni...tak tipu..
1st time beli kat Lamido terus rasa puas hati... Servis dia uzu bagi 4/5 bintang ! Huhu.. Lamido ni macam Lazada,Groupon.. so bukan setakat jam je ada jual kat situ, macam2 barang/produk boleh.. 

Thanks Lamido for your good service ! Lepas ni konfem uzu dah tak pandang Lazada dah. Hahaha nak tukar angin lak ! Lagipun banyak barang murah best2! Lepas ni nak beli lagi lah kat Lamido !

Dah jam 5.50 petang ! Uzu nak balik. By3 korang. Salam..

8 comments:

fizafantagirO said...

lawa!

zazanizam said...

series cantik uzu..kza pun berkenan ngee!!

Sheila Adziz said...

cantik... simple with white...

Yan Ty said...

suits you.

emma diana said...

lawa, harga pun berpatutan , cntik sgt , sesuai dengan pengguna :)

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik! sy pun suka warnaputih.

Mrs Yatie said...

cantiknya uzu! Putih memang lain daripada yang lain ;)

Aku said...

Perghh..nmpak cntik n feminine. Tpi kalo aku ni x padan pkai kaler putih. Btw, selamat mnikmati hari2 seterusnya brsama watch baru.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com