✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, February 18, 2015

Keindahan Pantai Bukit Keluang Besut Terengganu

Keindahan Pantai Bukit Keluang Besut Terengganu | As-salam. Lepas je selesai majlis persandingan blogger Qaseh Dalia dan KyleRil, kami ( kak sue, abg edy, yana dan najeb) terus ke Pantai Bukit Keluang Besut untuk aktiviti pre-wedding Kak Sue dan Abg Edy dan yang lain buat aktiviti santai. Hehe.

Lama weii tak nampak pantai !! Bila nampak pantai, uzu teruja sangat-sangat sebab lama tak nampak pantai hidup kat KL ni. Last nampak pantai di Teluk Cempedak kat Kuantan beberapa bulan lalu.. Pantai Bukit Keluang Besut ni cantik sangat.. bersih.. sesuai lah untuk aktiviti riadah bersama family.. Tak lupa juga ramai yang buat photoshoot outdoor weddding..
Pantai Bukit Keluang Besut adalah pantai yang unik tau sebab ada stuktur batu kat tepi pantai dan batu-batu tersebut membentuk gua... Kat sini lah port orang buat photoshoot..
Yang kat bawah ni manusia yang tiba-tiba muncul kat Pantai tu.. Yelah.. Lepas wedding tu,dia dah balik awal..Katanya dah balik ke Kota Bahru,tapi..tetiba bila sampai kat Pantai, jejaka ni terus muncul.. Fuhhhh ni mesti berat hati nak berpisah ngan kitew.. Kan? Nak buat suprise ehhh?? Hahaha...
 
Kat belakang uzu ni lah Kak Sue, her fiance, yana dan najeeb.. Sesi pre wedding theme purple kat batu dan gua-gua ni lah. Serius cun weii gambar !
Kat sini memang best tapi kelemahannya 1 je.. Takde surau.. Ada pun.. surau usang yang penuh lalang dan sangat kotor. Tak jumpa surau kat sini. Dah tanya orang kat situ, memang takde surau.. So, pihak atasan kenalah menaiktaraf kemudahkan kat sini eh. Baru selesa orang nak g jejalan...Huhuhu. Ok lah.. banyakkeje nak buat kat ofis ni. Salam semua !!

12 comments:

Harith Iskandar said...

lawanyer pantai ni...tp sy xpernh pegi lagi la

nor hidayah mohd nor said...

Cantiknya pantai. hehehehe

Baru perasan, blog dah bertukar wajah. cantik :)

Lea IsNawi said...

waaa cantek nyaa..
xpenah dgr pun nama pantai ni
wat malu org ganu je..
hikhikhik

Eka Tikah said...

cantiknyaaa.
ehem ehem, pink dua-dua. hehe

Nur Farahuda said...

Ya Allah, cantik gilaa pemandangan dekat sini. Teruja tiba - tiba, haha =)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

yup xde surau...ade surau lama kt situ...sbb dh rmai org xdtg kt situ..

kehidupan sihat said...

lepak pantai dengar ombak..best ye..

salam perkenalan sis & jemput ke blog nana :)

Fuza Musa said...

scenery yang nyaman...

Sham said...

2010 sy kursus kt sni...mmg nice sesangat....

Nik Ainaa said...

Salam. saya nominate sis, harap sudi balas entry dan jawab soalan-soalannya ^_^

http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html

btw, cantiknya tempt ni. lama xprg terengganu >_<

Azhafizah Md Nor said...

amboi dating tepi pantai serba pink gitu..memang cantik photoshoot kat sini uzu

Azhafizah Md Nor said...

amboi dating tepi pantai serba pink gitu..memang cantik photoshoot kat sini uzu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com