✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, February 6, 2015

Pakej Percutian Bajet Exploring Thailand April/May 2015

Pakej Percutian Bajet Exploring Thailand April/May 2015 | As-Salam.. Misi tawan gunung kinabalu pun belum selesai tapi dah rambang mata nak g tempat lain. Ni kazen uzu punya pasal lah ni. Boleh pula nak ajak exploring Thailand April/May 2015 ni. Dia tau uzu suka p tempat-tempat orang ni. Uzu pun...... Hurm laju je tengok kalender !

Bila tengok pakej bajet ni pun, uzu tak tau lah murah ke mahal ke, tapi dah namanya percutian bajet, so memang bajet-bajet je. Hari tu kan.. uzu rasa menyesal sangat sebab terlepas join ke Bandung.. So, kali ni uzu tak nak ter-tinggal join geng travel bajet (budget) ni jejalan!

So ni detailsnye. Uzu copypaste dari group we ols.

Exploring Thailand April/May 2015 (Backpackers Style) 
Hat Yai, Krabi, Phi Phi Island & Phuket
RM 750/person

This package includes:
All transport, train, Ferry and bus fee
Hotel 
Snorkeling @ Phi Phi Island tour is included 
* Breakfast, lunch n dinner not provided 

Fees structure:
1st payment RM 250 before 28 February
2nd payment RM 250 before 31 March
3rd payment RM 250 before 30 April

Itinerary :
2030 – Meet at KL sentral
2100 – Depart to Hat Yai
Day 1 
1100 – Arrive at Hat Yai
1300 – Depart to Krabi 
1700 – Arrive at Krabi 
1800 – Check in 
Free and easy

Day 2
Free and easy
Check out
1200 – Depart to ferry terminal at Krabi
1300 – Depart to Phi Phi Island
1500 – Arrive at Phi Phi Island 
1600 – Check in 
Free and easy

Day 3 
0800 – Check out
0830 – Snorkeling Tour
1200 – Back to Phi Phi island and Get ready
1330 – Depart to Phuket via Ferry
1600 – Arrive at Phuket
1700 - Check in 
Free and easy

Day 4 
Free and Easy
Check Out
1700 Depart to Hat Yai
2400 Arrive at Hat Yai 
Check in

Day 5 
Free and easy
Check out
1600 Depart to KL Sentral via KTMB

Fuhhhhhh... Tak pernah lagi p Thailand. Berangan nak p Krabi weiiiii... Tak sampai-sampai lagi ni. Nak ajak kawan, semuaaa tak nak p. Eh tak sporting langsung.. Hurm kecewa my heart. So, tak nak ajak diorang lagi dah ! Baik p ngan geng-geng kaki jalan. Lagi best ! Kan?

Kalau ada yang berminat nak join trip ni, boleh PM uzu kat fb eh Emas Putih II . Tarikh belum ditetapkan .  Yang penting bulan April atau May. Hihi will update later. ok bai bai Salam.



9 comments:

shukran TQ said...

Bestnyer..air pn wrna hijau... btw,, visit and follow me on shukranzahari.blogspot.com ...happy blogging

Azhafizah Md Nor said...

okay jugak bajet ni..selamat bercuti uzu

Puan Wawa said...

murah tu.. bestnye dapt bercuti..

AMIIZAA said...

best kalau pergi krabi/phuket dan pulau-pulaunya...happy holiday uzu:)

ewanthology said...

RM750 per pax??

masa saya ke krabi dulu dapat pakej RM700 untuk 2 org (saya dan isteri).... menginap 4h 3m di La Playa Hotel dan aktiviti island hooping.

Diari Si Froggie said...

Aida pun teringin nak pergi Krabi.. tapi tulah belum sampai seru kewangan tu yang tak dapat2 nak pergi tu.. haha

Pakej Travel said...

boleh juga refer sini uzu :D

http://www.pakejtravel.com/travel/phi-phi-island-krabi/

Azlinda Azman said...

bestnya

Azney Shamsuddin said...

Ermmm Tak sekali makan? Naik train ?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com