✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, February 9, 2015

Pakej Percutian Bajet Ke Jakarta & Bandung 2015

Pakej Percutian Bajet Ke Jakarta & Bandung 2015 | As-Salam. Hari tu uzu ada share pakej percutian ke Thailand, boleh rujuk entry ni , so hari ni uzu nak share pakej percutiaan bajet ke Bandung dan Jakarta yang mana uzu adalah salah sorang yang akan join trip ni.

Exploring Jakarta & Bandung 
13 - 18 April 2015

Trip 6 day 5 nights
RM 1500/person

This package includes:
Return flight ticket 
Hotel 3star or similar with breakfast 
Tour with tourist’s fee included
*lunch n dinner not provided 
*Jakarta Airport tax (IDR 200,000) is not included
* * beg allowance 20kg included

Fees structure:
1st payment RM 700 before 28 February
2nd payment RM 400 before 30 March
3rd payment RM 400 before 10 April

Itinerary trip jakarta bandung ni uzu tak dapat lagi so tak dapat nak share lagi. Once uzu dah daapat, uzu akan update semua entry ni ye. Hihihi. Kalau ada yang berminat nak join trip ni, boleh PM uzu kat fb eh Emas Putih II . ok bai bai Salam :)

7 comments:

fizafantagirO said...

bestnyaaa bandung!

Normi Nieza said...

bestnya..:)

Roziah Muhammad Nor said...

2x nak pergi bandung tak jadi. Kecewa. Hihi

Ibu Lala said...

Syoknya bandung. 6 hari 5 malam memang berbaloi sgt. Naik kapal terbang apa

Azhafizah Md Nor said...

best tu dapat g bandung..selamat bercuti uzu

POJIEGRAPHY BLOG said...

Menarik dan berminat ni! Fuh. Dah boleh start menabung. Thanks for sharing ya Uzu!

MG schmidt said...

wow!
berbaloi hrga ni !


btw, jmput join GA :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/01/giveaway-by-ekinrazalli-worth-rm500-to.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com