✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, February 5, 2015

Review : Gold Nano CC Cream by Hansaegee Nature

Review : Gold Nano CC Cream by Hansaegee Nature | As-Salam. Hari ni uzu nak review product dari Hansaegee Nature ni. Ni kali kedua uzu review product dari Hansaegee Nature. Thanks sangat sebab nak bekerjasama lagi. I love you Hansaegee Nature !

Ok ni product yang uzu nak review. Gold Nano CC Cream.. Uzu actually tak tahu, apa benda lah CC Cream ni kan? Selama ni tak pernah pun pakai CC Cream. Rupanya CC Cream ni, Colour Control Cream yang mana krim ni akan mengawal warna kulit kita. For those yang ada kulit yang tak sekata tu boleh pakai Gold Nano CC Cream dari Hansaegee Nature ni.

Waktu bila sesuai pakai Gold Nano CC Cream ? Haaa meh meh uzu nak ajar. Ok lepas cuci muka , pakai toner dan moisturiser then baru apply Gold Nano CC Cream ni. Uzu suka sangat pakai Gold Nano CC Cream sebab wangi dan lembut je muka uzu lepas guna. So lepas tu, pakailah compact powder macam biasa ^^v 

Ni uzu try test kat kulit. Sesuai ke tak Gold Nano CC Cream dengan kulit uzu..
Selepas apply kat tangan. Nampak beza kan tangan belah kiri dan kanan? 
Yang ni baru uzu try apply kat muka.. So lepas pakai Gold Nano CC Cream , boleh terus pakai compact powder . Actually, kalau dah pakai ni pun, tak perlu dah kot nak pakai foundation yang tebal tu..So muka nampak natural gitu !

Fuhhhhh ... Uzu suka sangat Gold Nano CC Cream ni . Jatuh cinta dah. Dah banyak kali pakai, hasil yang memuaskan. Benda ni kecik je, so senang nak bawak kemana-mana. U know, kalau perempuan ni, nak kemana-mana mesti bawa beg mekap dia, so kalau ada benda ni pun, takde lah rasa berat sangat beg mekap uzu kan. Hahaaa.

Kelebihan Gold Nano CC Cream adalah untuk melembapkan kulit, buat muka flawless gitu.. Selain tu, boleh cerahkan kulit, anti wrinkle dan yang penting, ada UV protection. OK bab UV protection memang the best lah sebab takde lah rasa muka hitam je kan kalau uzu keluar p site.

So kesimpulannya,  uzu memang puas hati sangat dengan Gold Nano CC Cream. Bahan2 yang diguna kan pun semulajadi dari Hansaegee Nature. So, insyaAllah selamat. 

Yang rasa-rasa dah macma berkenan dengan Gold Nano CC Cream ni, boleh terjah ke website http://www.hansaegee.com/. Eh bukan setakat CC Cream je ada tau, macam-macam product ada kat dalam website tu. Uzu rasa macam nak beliii je mekap-mekap Hansaegee ni. Faham-faham lah perempuan, nak cantik je  ! Hihi ok lah.. Sampai sini je review uzu. Uzu nak sambung berkerja. As-Salam semua ! Byeee... ^^v


3 comments:

trah zain said...

cantik!

Azhafizah Md Nor said...

cantik dan mudah pkai :)

viralgila said...

jom melawat

http://ladysecretzwanita.blogspot.com/2015/02/lady-secretz-bust-up-premium-untuk.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com