March 06, 2015

,

Alhamdulillah..Dapat Tawaran Menjadi Duta !

Alhamdulillah..Dapat Tawaran Menjadi Duta ! | Salam.. Ni haaa baru nak cerita.. Berkaitan dengan tawaran jadi duta.. Huhuhu duta? Uzu jadi duta? Mesti ramai yang tak percaya.. termasuk uzu..

Uzu dapat email tu last week rasanya.. Alhamdulillah... Bila dapat email " do u interested to be DUTA of dot dot dot ?" terus rasa... biar betul kan?? Haaaa teruja dan happy tau ! Terus update status kat fb... Hehehehe
Mesti ramai yang nak tau kat , uzu jadi DUTA product apa? Hahahaa.. uzu tak boleh bagitau lagi sebab uzu baru terima dan tengah dalam proses perbincangan lagi.. InsyaAllah kalau ada rezeki, ada lah gambar uzu dengan product tu.. Kalau takde...insyaAllah rezeki lain pasti muncul.. Hehehe..

Walaubagaimanapun, doakan uzu murah rezeki ye ..Doa yang baik2 je tauu ! Hehehe.. Sayanggg korang semua... Once dah confirm betul-betul, dah shoot semua bagai, uzu akan bagitau product apa.. Nantikan next update ye ! Salam... ^^v

Taknak ucap Tahniah ke ?


Share:

25 Sila Komen:

FarhanahAdzlan said...

tahniahh sis :) Moga murah rezeki dan dipermudahkan urusan insyaAllah :)

Mama Kembar Tiga said...

Congrats uzu! Leh jadi model laa camni ;-)

zuhaira nasrin said...

tahniah kak uzu..moga dapat rezeki yg diberkati :)

YatieOwner said...

syukur alhamdulillah. tahniah uzu :)
tak sabar nak tahu apakah dia :D

Norma NML said...

Tahniah Uzu...semoga rezeki bertambah murah :)

BidadariSado said...

Tahniah

Unknown said...

Tahniah
moga terus dimurahkan rezeki dik

Yanty Lee said...

Tahniah lil sis. Terus Sukses!

izzeyda said...

tahniah uzu.. semoga dimurahkan lagi rezeki uzu..

Azhafizah MN said...

Tahniah Uzu

Sue Sopian said...

congrats uzu!!
moga terus berjaya.. ^_^

Syira Lokman said...

tahniahhh

MOMMYLIN said...

tahniah dik... =D

Wanie Masduki said...

tahniah uzu!! ^_^

Husna Yusof said...

tahniah kakak cantik!

Kuazue Mohamad said...

siyok nya dia.. tahniah.
cik azue nak tunggu kut-kut ada orang taja cik azue jadi duta sehat bam bam.. hihihik.. tahniah sekali lagi ya

arysha_fayyadh said...

Assalam uzu,
congratz yer

Kak Mahh said...

Tahniah

y i e n said...

wahhh.. rezeki tu :)

Unknown said...

Tahniah

anazarin said...

tahniah kak uzu...hehehee

anazarin said...

tahniah kak uzu...hehehee

Shad said...

tahniah kak uzu... :D

TELEKUNGMUSLEEMA said...

rezeki orang cantikkk

Yanieyusuf.com said...

alhamdulillah tahniah uzu.. insya-Allah moga murah rezeki aamiin


www.yanieyusuf.blogspot.com