✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, March 5, 2015

Kali Kedua Ke Street Art Atmosphere Seri Kembangan !

Kali Kedua Ke Street Art Atmosphere Seri Kembangan ! | Salam. Minggu lalu berkesempatan sekali lagi ke street art seri kembangan kat atsmosphere . Kebetulan uzu p hantar kakak uzu khusus kat situ so... nak dijadikan cerita.....kami ter-sampai awal lak.. Apa lagi...... jejalan lah bergambar dulu kat street art.. huhuhuhu.. Jom layan gambar.....
Kalau yang tak tahu lagi, streert art ni kat Atsmosphere Seri Kembangan, so kala nak p situ boleh waze je, konfem sampai. Bila sampai situ, tanya lah pak guard tu kat mana street art.. Dia akan tunjuk tingkat atas.. Tapi kat tingkat bawah pun ada juga maybe baru buat kot. Ada ler beberapa art kat situ.. hihi..Pandai2 lah korang cari.. Huhuhu ok bai............. salam...^^v

p/s : Jom baca entry uzu yang lalu, Street Art Seri Kembangan yang dulu uzu pegi .. Hihihi


9 comments:

Jaja Sutera said...

bestnyaa..teringin nk g ! kene pgi gak ni

Linda said...

kreatif betulllahhh....cantik! thanks for sharing dear :)

izzeyda said...

kreatifnya.. kalau ada area sana, kena singgah nih..

Ahmad Zaki said...

Nak pergi juga la. Cantik pulak tempat ni.

ZH Blogger

Rosmiza Ali said...

Menariknya tempat ni.. Ala2 street art kat penang tu kan? ^_^
RosmizaAli.Com™

Rosmawati Ahmad said...

yang penang tu pun belom sampai lg... huhu

Azhafizah Md Nor said...

Cantik! belum sampai lagi kat sini..huhu

yoorin melacolea said...

dah banyakk..dulu memula pergi x banyak mcm ni.. tapi penat laa nak cari kat dinding2 tersembunyi

amir zahari said...

cantik betul tempat ni..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com