March 30, 2015

Senarai Pemenang Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih

Senarai Pemenang Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih | As-salam. Selamat pagi semua.. Woaaaa dah hari isnin dah .. Cepatnya masa berlalu.. Maafkan uzu eh sebab lambat umum pemenang. Uzu tersangat busy dengan event-event.. Semalam pun jam 3 pagi baru sampai rumah... Huhuhu penatnya sobs.. Apa pun kita umum pemenang dulu..

Sila check nombor anda di SENARAI PESERTA ok?

1.  35
2. 158
3. 91
4. 7
5. 199
6. 175
7. 88
8. 137
9. 195
10. 167

Tahniah kepada yang bertuah ! Yang tak bertuah.. Silaaa try lagi sekali lagi eh.. Dan...yang dah join tu, uzu ucapkan, terima kasih banyak-banyak sebab selalu sokong uzu dalam Giveaway2 ni.. Terima kasih juga kepada sponser-sponser yang masih percayakan uzu.. Tq sangat2 tau!

Kepada PEMENANG yang bertuah tu, sila PM details kat bawah ye..

Pemenang Giveaway
Nama Penuh :
Jenis Bank : (Lagi bagus kalau ada MAYBANK )
No acc :
Email :

Thank you.


Share:

30 Sila Komen:

Dunia Zumal said...

Tahniah buat semua pemenang ^-^

Unknown said...

tahniah pada yg menang :)

Cik Nor said...

tahniah all..:)

Maria Firdz said...

Tahniah kpd pemnang...

Tengkubutang said...

Tahniah semua yg menang..

Diana Rashid said...

Tahniah semua..no 204 tu siapa ye?

izzeyda said...

tahniah kepada semua pemenang.. sipi jer nombor tuh... huhuhu..

Emy Effendi said...

alaaa.. beza sikit jeee.. hhuhuhu
congrats pemenang :)

Unknown said...

tahniah pada pemenang..takde rezeki nk menang

Yanieyusuf.com said...

alhamdulillah.. tq so much Uzu.. dan tahniah kepada semua.


www.yanieyusuf.blogspot.com

Mimin Adam said...

Alhamdulillah, tenkiu kak uzu n sponser. No. 7

Unknown said...

Alhamdulillah
No 35 datang lapor diri.

Thanks Uzu.
Semoga murah rezki Uzu.


Tahniah kepada semua pemenang.
Tahniah juga kepada semua yang telah memeriahkan GA ini...

Salam kenalan semua..
http://fuzamusa.blogspot.com/

Murni Mohd Yusof said...

tahniah kpd semua pemenang :D

Ein Farah said...

Alhamdulillah, no 158 masuk dlm list. ^^ btw, thanks uzu. thniah juga kpd semua pemenang. :)

ZaridaIshak said...

Tahniah kepada pemenang...
owhhh saya tak termasuk dalam senarai.

Faziera193 said...

Alhamdulillah..saya no 199 (^____^)

thanks uzu dan para sponsors!
tahniah jugak pada pemenang2 yang lain.

salam kenal,
www.faziera193.blogspot.com

Shad said...

tahniah buat pemenang.. :D

nurul aqidah azahar said...

takde rezeki...thniah pd semua pemenang

bunga pink said...

belum ade rezki :)
tahniah pemenang :)

Delimasari said...

tahniah

~aSHa~ said...

alhamudillah...syukur

Anonymous said...

158 tu kalau buang 8 kitew la pemenangnya kan hehehe..tahniag yang menang

Cekgu Norazimah said...

tahniah semua

::EIDA:: said...

tahniah semua!

Nur Nainis said...

Alhamdulillah..terima kasih ya kak uzu. ^___^ Terima kasih juga pada para sponsor.

Cik Ash said...

Tahniah kepada semua pemenang

Nisa Greennnpanda said...

congrats

khadijah said...

tahniah kpd pemenang... belum ada rezeki ku... nanti cuba lagi

Shad said...

Tahniah buat semua pemenang.. nombot bertuah tak naik.. hehhe.. hadiah misteri dari azanis scar serum tu dah ad pmnang atau belum sis.. hehhhee :D

Faris Fadzil said...

tahniah pada pemenang :)