✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, March 8, 2015

Video-Shooting Bersama Ben Ashaari Untuk Cosmoderm !

Video-Shooting Bersama Ben Ashaari Untuk Cosmoderm ! | As-Salam. Sepagi sabtu yang busy.. Uzu pepagi lagi ada event kat Uniten, ada opening day.. Lepas tu rushing untuk video-shooting kat pejabat Cosmoderm.. Nasib baik kak Ruby lepaskan uzu awal..Kalau tak..?? nangis tepi bucu katil.. hihi.. 

Untuk video-shoot, ni pengalaman kali ke-2 uzu video-shoot.. Sebelum ni, ada video-shoot bersama Philip.. Huhuhuhu nasib baik tadi tak ketar lutut macam hari tu. Ni selamber je tapi.... masih kekok actually. Hehe...
Uzu tak pernah pakai tudung jenis lycra ni.. Uzu tak sesuai pakai.. Muka uzu lawa pakai cotton je.. hihi... Betul.. tapi tadi ter-paksa pakai shawl instant ala-ala neelofar ni sebab tak sempat nak cari tudung plain lain... sedih tak? Muka jadi bulat... huwarghhhhhhhhhhhh tak suka tengok muka bulat !

Dalam video ni muka uzu jadi bulat.. Huwarghhhh...sedih.. hihihi..Sapa suruh pakai tdung ni kan? salah sapa sebenarnya? Salah sendiri juga.. Dah rasa macam ustazah lak pakai tdung ni. Huhuhu..

Nak tau tak uzu dan abg ben shoot video apa? Nantikan ...........  Salam :)

11 comments:

Aku said...

Retiss..retiss..
Comel je dgn shawl hijau tu.

Hajar Rash said...

always comel kak uzu

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi dik uzu....comel jak dik uzu...

Tasha Aqisha said...

nmpak lain sikit pkai shawl ni.. tpi still cantik...

Mama Kembar 3 said...

cantik je uzu pakai shawl tu. tak sabar nak tgk videonya

Lin Azlina said...

ok jer tgk pakai shal tu... tahniah..bestnya

fizafantagirO said...

Uzu cantik dengan tudung hijau tu =)

Harith Iskandar said...

comel per..apa pun Tahniah...tahniah utk kelab u all juga ;)

Amalina Hussain said...

semoga dipermudahkan segala rezeki uzu.. :)

Nurfaezah Abdullah said...

ok je uzu pkai tudung caamtu ^^

Azhafizah Md Nor said...

okay je pakai tudung tu Uzu..tahniah btw :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com