✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, April 13, 2015

Bercuti Ke London Selama 5 Hari

Bercuti Ke London Selama 5 Hari | Alhamdulillah.. Tiba juga waktu yang uzu tunggu-tunggu .. Heeee .. Apa lagi ? Trip to London lah..! Oh yeah bebeh...

Hahahahahhaa.. Tipu je !!! Ingat ini faizal fredley ke nak ke London? huuuu kita tak retis macam dia dapat sponser p London! Kita actually p Bandung je.. Self sponser lak tu.. Sedih kitew..Hahaha..Ewah ter-sama date travel pulak.. Tapi lain masa, lain destinasi.. Heeee ^^v

Berbulan2 kot plan benda ni... Hari-hari hitung hari.. bila lah nak sampai waktunya.. kah!.Walhal tak ingat pun actually.. Tetiba je member tegur.. "eh lusa kan flight kita ?" Terus terkesima dengan soalan tu. Pantas ambik fon cek calender.. "ya allah.. lusa ke?" .. Maunya  tak panik.. Ingat minggu depan lagi 1 .. huh.

Dan mood masih malas nak travel ni. Baru balik dari hiking mount kinabalu minggu lalu. Penat tak hilang lagi..Kaki tak kuat lagi nak jalan jauh.. Pastu.. trip ni waktu class.. Lagi lah dalam dilema.. Tapi dalam dilema pun.. Pergi jugak..huhu.. Dah bayar kot.

So dengan pakai baju yang simple, pakai selipar jepun jee dan sekali pakej muka terpaksa pergi, uzu sekarang di airport.. Sementara tunggu flight boarding, update blog dulu. 

Saje nak bagitau.. Uzu sibuk dalam 5 hari ni. Sampai hari jumaat..Kalau tak reply pm ke, email ke, chat ke , whastapp ke atau apa2 lah .. uzu minta maaf tau. Kat situ bukan ada line tenet sangat pun. Mungkin mengharap wifi hotel je.. kah! Kesian. Apa pun.. Doakan uzu selamat pergi dan pulang dengan selamat. Amin :)


17 comments:

nor azira said...

Holiday kt bandung pn dh ok sgt uzu.huhu

Jemput join GA sy.thanks!

http://diarirara.blogspot.com/2015/04/simple-giveaway-by-diari-rara.html?m=1

Reena Sidek said...

Happy Holiday uzu..

yanie yusuf said...

happy holiday uzu...



www.yanieyusuf.blogspot.com

Lisa Nurulain said...

Happy holiday.. Hehe

Normi Nieza said...

take care uzu..:)

yoorin melacolea said...

happy holiday..bandung memang best.. =)

Mrs Puex said...

happy holiday!


-mrspuex-

mOoN IzzaN said...

Happy holiday uzu.. have a safe trip.. :D

Lulu Caldina said...

selamat bercuti uzu :)

izzeyda said...

tajuk bikin gempak jer.. hehehe.. semoga perjalanan uzu dipermudahkan..

Una Lily said...

selamat bercuti. hee^^

Mrs Yatie said...

happy holiday uzu :)
bestnya dapat escape macam ni. hehe.
PG ni, asyik dengan kerja, kerja dan kerja terus. bila dapat pegi holiday pun, tak tahu la :)

POJIEGRAPHY BLOG said...

Bestnya shopping. Have fun yaaa! :)

Mama Kembar 3 said...

Have fun Uzu! Safe journey...

Fifi Nadhrah said...

salam kenal dari fifi..

bb_nona said...

ala, bw ke sini jap laaa

http://nonasani.blogspot.com/2015/03/contest-petua-dan-herba.html

kisah_hearty said...

wow..bestnye..selamat bercuti & take care uzu.. :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com