✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, April 10, 2015

Emas Putih Ialah Duta Kepada Produk Kecantikan ........

Emas Putih Ialah Duta Kepada Produk Kecantikan ........ | Salam. Mesti ramai yang tertanya-tanya kan yang uzu sebenarnya jadi duta produk apa? Haaaa.. Bagi yang masih blur baca entry duta duta ni, boleh tengok baca dan terjah entry uzu sebulan lebih yang lalu Alhamdulillah..Dapat Tawaran Menjadi Duta !

Uzu tak bagitau awal-awal uzu jadi duta apa.. Takut tak confirm lagi.. Takut tak jadi. Haaa kang malu lak kan? Heboh-heboh tapi tak jadi... So setelah persetujuan dan sepakat dibuat, uzu pun p photoshoot di studio my favourite photographer, Dak Teropong ! Dan hasilnya.........

Sebenarnya produk ni ialah produk Citra Mulia. Produk baru lagi dipasaran . Tengah dalam mempromosikan lagi.. So, memang sekarang ni ramai tak kenal lagi mengenai produk ni, tapi InsyaAllah nanti korang akan kenal jugak kan? Heeeee ni uzu bagitau ni.. kira dah tau lah kan? kan? kan? dah kenal kan? haaaa...

Ada 20+ produk yang uzu shoot malam tu tapi uzu upload 3 gambar je.. Nak upload banyak-banyak buat apa? Haha.. Kang korang  pengsan dan terpaku dengan kejelitaan sementara uzu ni.. *ewah* .. Hee memain je..

Btw, terima kasih kepada Citra Mulia kerana mempercayai uzu tuk jadi model/duta produk diorang. Actually, duta ni takde kontrak dan bila takde kontrak, assume jadi model je.. Heee so sape nak lantik uzu jadi duta.. masih available ni.. kahkahkah! Berangan je mampu.. hihi..

ok lah. uzu ngantuk ni. Lega report praktikal dah hampir siap.. Tadi bukan main serabut lagi.. Bila dah lega, senang hati nak update blog ! Haaaaaaa k bye Salam semua :)

23 comments:

Mrs Yatie said...

syukur alhamdulillah. rezeki tu uzu :)
semoga dipermurahkan lagi rezeki uzu untuk ini tau. suker tengok uzu dekat situ. sweet je. nampaknya patut cubalah kot kan sebab uzu da jadi model untuknya :D ka!

Afidah Azmi said...

Wah...dah jadi duta A.K.A model produk la Uzu...bestnyer...Tahniah

Lin Azlina said...

tahniah uzu...
semoga terus sukses...

mas saari said...

tahniah.. cantik uzu!

mOoN IzzaN said...

Alhamdulillah..
tahniah uzu!!!!
moga terus berjaya..


p/s : cantik uzu.. :)

Kakzakie said...

Tahniah uzu. Untunglah dpt product free. Nak tunggulah macam mana iklannya kelak.

izzeyda said...

alhamdulillah rezeki uzu.. jadi model pun ok, bukan senang orang nak offer jadi model/duta sesuatu produk..

Syafik Kamaluddin said...

tahniah uzu =)

sha dhira said...

waahhh, terbaik.. tahniah kak uzu, semoga terus sukses.. :D

Princess Mimi said...

woahh..tahniah kak uzu..huhu

Murni Mohd Yusof said...

tahniah kak Uzu ^__^

Cikk Mimin said...

permulaan baru. semoga success selalu

yoorin melacolea said...

tahniah uzu.. rezeki tuuu jadi model pon ok apa...btw, nak tanya dari haritu, baju lacey uzu cantik..beli kat mana?

Cik Yaya said...

as'salam..

wahh congrate uzu..
moga makin btmbh rezki nyer nti.. ^_^

Irna Nurasikin said...

Tahniah Uzu....muka Uzu nampak lain..lg cantik bila pandai shawl cara mcm tu...

DYatie ABakar said...

Tahniah Uzu!!!
Semoga terus berjaya sis!

Allene typicalmommy said...

omey2.. tahniah uzu

Siti Rohaida Yusof said...

oo..inilah rupanya photoshoot yang dirahsiakan tu ye..all the best uzu..memang cantik uzu...lain sangat

Iena Eliena said...

cantiknya uzu :)
tahniah dear

Dkna Abza said...

Pasni ramai la cari uzu.. FF, jaga2..hahhahaaha

Cik Anis said...

wah, tahniah uzu..pengalaman baru tu

lala yusof said...

tahniah uzu...makin cantik mulia nnt:-)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam uzu,
alhamdulillah rezeki
tahniah yang
moga terus maju jaya naaaaaaaaaaaaaa

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com