✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, April 22, 2015

Hotel Murah Di Bandung : Sweet Karina Hotel

Hotel Murah Di Bandung : Sweet Karina Hotel | Salam. Entry uzu hari ni nak share berkenaan tempat tinggal yang uzu dan kawan-kawan menginap sepanjang di Bandung. Actually ada 2 hotel yang uzu menginap tapi yang ni lawa sikit so yang ni je uzu update. kah!

Sweet Karina Hotel. Dalam RM100-200 semalam.. Tengok kat luaran nampak macam tak cantik, bila masuk dalam, ya allah.... cantik gilerrr.. terus duduk snap gambar.. Macam gambar kat bawah ni.. hihi..

LOBI

PEMANDANGAN SEKITAR LUAR BILIK

DALAM BILIK



7 comments:

Normi Nieza said...

good sharing

Nazlee Ismail PCL said...

boleh sangat la...bajet travel mau hati puas...balik boleh share experience. tq uzu.

Cikk Mimin said...

cantiknyaaa view hotel kat sini

ctmz said...

Cantiknyee.. ktorg plan pg bandung bln 3 tahun depan.. tq for sharing uzu!

izzeyda said...

cantik jugak hotel nih.. suka dengan suasananya..

Nur Khairiah Irwanie said...

wah.. cantiknye view =)

Galih Toyota said...

bisa jadi bahan referensi tuh klau main ke bandung.
http://safapasutri.net/alat-bantu-sex…pussy-bergetar/

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com