April 22, 2015

, , , ,

Hotel Murah Di Bandung : Sweet Karina Hotel

Hotel Murah Di Bandung : Sweet Karina Hotel | Salam. Entry uzu hari ni nak share berkenaan tempat tinggal yang uzu dan kawan-kawan menginap sepanjang di Bandung. Actually ada 2 hotel yang uzu menginap tapi yang ni lawa sikit so yang ni je uzu update. kah!

Sweet Karina Hotel. Dalam RM100-200 semalam.. Tengok kat luaran nampak macam tak cantik, bila masuk dalam, ya allah.... cantik gilerrr.. terus duduk snap gambar.. Macam gambar kat bawah ni.. hihi..

LOBI

PEMANDANGAN SEKITAR LUAR BILIK

DALAM BILIK



Share:

7 Sila Komen:

Cik Nor said...

good sharing

PCL said...

boleh sangat la...bajet travel mau hati puas...balik boleh share experience. tq uzu.

Mimin Adam said...

cantiknyaaa view hotel kat sini

tim87 said...

Cantiknyee.. ktorg plan pg bandung bln 3 tahun depan.. tq for sharing uzu!

izzeyda said...

cantik jugak hotel nih.. suka dengan suasananya..

kay said...

wah.. cantiknye view =)

ayuwandira said...

bisa jadi bahan referensi tuh klau main ke bandung.
http://safapasutri.net/alat-bantu-sex…pussy-bergetar/