✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, April 20, 2015

Pakej Percutiaan Murah Ke Mostar (Bosnia)

Pakej Percutiaan Murah Ke Mostar (Bosnia) | Salam. Hai u alls ! Heee.. Ohmaigaddd baru balik dari Bandung semalam, terus plan nak p tempat lain lagi. Kah! Walhal penat tak hilang lagi.. Haaa actually, nak tnya...Sapa ada tengok drama tv3 tadi ? Drama yang bertajuk Cintaku Tertinggal Di Mostar ??

Mostar? Uzu tertanya-tanya..Mostar tu apa? Mostar tu kat mana? Cantik ke tak?  Best ke tak best? Pergh on the spot uzu google image Mostar.. Nak tau apa yang keluar? Heeee.....^^v Tadaaaaa!
Bila tengok google image ni, terus ternganga mulut.. Lawa gilaaaaa tempat dia.. Dah macam istanbul dah ! Fuh terus tangan gatal nak google pakej murah ke mostar. kah! Haaaa kemain over excited..Alaaaa... saja-saja nak tau.. kot-kot murah... Tapi rupanya... glurp.. RM4000/person... Macam harga p Istanbul. lol.

Actually, sapa-sapa nak p Mostar ni, boleh ambik pakej ke Istabul .. Sebab dalam pakej istanbul ada menawarkan pakej sekali visit ke Mostar. Terusss teringat angan-angan nak ke Istanbul.. Rupanya sekali pakej... Harharhar kan jimat kat situ! kah! Ewah dalam hati dah berangan.. Berangan je dulu. InsyaAllah kalau ada rezeki, sampailah.. Doakan semoga uzu sampai eh ke Mostar bersama Kak Yanty Lee ye.. Amin.. *verangankemain*

k bye Salam :)

14 comments:

Mona Lea said...

cantik betul tempatnya...

mOoN IzzaN said...

smlm baru tau kewujudan mostar.. hehe

Ar Eirza Japar said...

cantiknye tempat ni...sy pun teringin nk g instanbul sejak tgk cite yg lisa surihani berlakon tu...ahahhah

Ija Rased said...

cantik kan

Cikk Mimin said...

pheww, cun betul

yoorin melacolea said...

kan.. negara yg pernah berperang dulu.SubhanaAllah,... cantik sangat..

eyza said...

Kak Eyza pun baru tau wujudnya tempat nama Mostar ni semalam.. hihihi.. cantik kan.. berangan jugak nak pegi ni...

Mrs Yatie said...

bosnia? subahanaALLAH engkau cantik gila wei. doakan uzu sampai ke sana. :)

Z@i Z@mR33 said...

pon baru tau kewujudan Mostar :(

Yan Ty said...

Aaminn!

"KITA" mesti sampai juga one day , gitu! Curlas kan angan "KITA" ni.

Pakej murah ke Umrah de tak dik?

Cetusan Minda said...

mcm prague pun ada ... cantik viewnya ...

MG schmidt said...

subhanallah!
cantiknya!
mmg traveler shud be here

Norma NML said...

Cantik sgt tempat tu..1st tengok x slp akak dlm cerita lakonan Remay n Sara Ali..lupa pula tajuknya :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam uzu,
haaaaammmbooiiiiiiiiiiiiihh
ghajinnya uols berjalan2 yer :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com