✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, May 12, 2015

Blogger Guna Internet 20GB Sebulan Baru Puas Hati . Kan?


Blogger Guna Internet 20GB Sebulan Baru Puas Hati . Kan? | Salam. Internet 20gb sebulan ni memang teruja dengar ni.. Sebelum ni uzu pakai internet celcom RM50 untuk 4GB je.. Huhuhu.. Sekali lagi uzu ulang, 4 GB je wei.. Memang tak cukup. Serius tak cukup.. 

Internet 20GB RM90 postpaid .. Pendahuluan RM150.. Ni simkad je.. Tak boleh call. Tapi boleh sms. Kalau bisnes pakai ni, memang sesuai lah.. Huhu.. Blogger pun lagilah sesuai nak pakai plan ni.. 

So masalah uzu tuk cari tenet yang banyak GB setel..! Best pakai 20gb wei...huhu.. Nak tengok movie setiap hari pun boleh... Baru tak rasa nak was-was nak download gambar. Lagi-lagi gambar dan video kat whatsapp yang mengarut tu.lol.

Siapa nak tau lebih lanjut pasal plan ni, boleh contact Mawar Biru .. Uzu pun dalam sesi servay lagi.. InsyaAllah kalau takde aral melintang, uzu akan pakai plan ni.. Rugi tak apply wei.. 20Gb tu.. Hihi ok lah.. Salam semua :)


8 comments:

KiD said...

boleh bah kalaw kauu...

Afidah Azmi said...

besar tu 20gb...sekarang pakai 2gb pun tak tahan dah utk seminggu..sekejab ja dah habis...pening den ni ha..kalau boleh nak gak pakai 20gb tapi duit pulak tak mengizinkan..

Ahmad Zaki said...

Nak 40GB. hehehe

ZH Blogger

PeRdU cINta said...

Moga setiap kemudahan memberi manfaat berterusan..aminn..

Mrs Yatie said...

giler tak puas hati 20GB tu uzu. puas hati giler kalau PG :)

Cik Kumbang said...

Wow menarik tu uzu
kalau uzu dah try nanti update kat kitaorang ea ;)

Cikna said...

Wow, bnyk tu...Cuba jgn xcuba....;-)

Cikk Mimin said...

harganya mesti sesuai dgn quota nya kan

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com