✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, May 5, 2015

Media Trip Ke Taiping Perak Bersama Sakura Band

Media Trip Ke Taiping Perak Bersama Sakura Band | Salam. Alahaiii lama giler kan tak update blog.. Ya Allah.. Uzu takde mood nak hupdate blog sekarang ni.. Penat tak hilang lagi.. Tak habis penat minggu lalu, tambah penat minggu ni.. Gituuu....

Penat minggu ni pulak, uzu last week hari jumaat, uzu ada media trip ke taiping perak bersama artis-artis yang lain antaranya Sakura Band, artis-artis lama , uzu pun tak ingat sapa nama diorang.. Uzu kenal Sakura Band je.. Korang kenal tak sapa Sakura Band?

Sakura Band ni punya lagu tengah famous sekarang.. Diorang ada 2 lagu, PERLARIAN dan MELEPASKANMU .. Uzu selalu dengar dua2 lagu ni, perlarian tu pernah jadi OST aku isterinnya dan Melepaskanmu jadi OST Bidadari yang tengah berlangsung sekarang di Tv3 jam 9 malam, so kalau korang masih tak kenal, boleh dengar lagu diorang kat Youtube ye :)

Vokalis Sakura Band
Gambar kat atas uzu bersama vokalis sakura band, Mell.. Mell meruapakan roomate uzu sewaktu menginap di Hotel Perdana Taiping.. So uzu baru tau yang Mell ni orang Sabah, terus cakap Sabah.. Hahahahaha :D 

Sepanjang dengan Sakura Band, diorang semua humble, tak sombong, gila-gila ngan kami juga, sudi join kami dinner, join kami sambut birthday, join kami lepak, haaa tak sombong macam artis lain walhal yang lain tak famous mana pun.... Good job guys ! Keep it up jadi humble eh.. Tak rugi pun.. Orang lagi suka..  Apa pun good luck Sakura Band dalam dunia hiburan.. Sokong u olss 100% !!

4 comments:

POJIEGRAPHY BLOG said...

Havoc! Bila jumpa orang Sabah terus automatically tukar tu slang kan? hahaha.

Yan Ty said...

Hebat..geng dengan retis!

Azhafizah Md Nor said...

Seronoknya trip bersama retis gitu

izzeyda said...

bestnya uzu dapat join trip nih..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com