✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, June 27, 2015

Baju Raya Dan Jubah Sedondon 2015

Baju Raya Dan JubahSedondon 2015  | Salam. Hari ni dah masuk 10 hari kita semua menunaikan ibadah puasa so maknanya ada 20 hari lagi kita nak raya.. Perghh of coz lah kena cari  baju raya awal-awal. Sedangkan puasa tak start lagi, kedai jahit tutup order jahitan tau.. Haa kemain kan.. 

Uzu lama dah tak jahit baju sendiri, selalunya kakak uzu yang jahit . Tapi sejak 4 tahun lepas, baju uzu semua beli je. Tak dan nak buat.. Sama lah macam tahun ni.. Tapi tahun ni uzu lebih kepada nak cari baju raya atau jubah sedondon . 

Susah juga nak cari bajuraya sedondon ni. Uzu cari kat ig, susah nak jumpa. Tapi akhirnya jumpa juga baju raya sedondon dan sekaligus jubah sedondon. Perghh... Fall in love. Serius.. Melting tengok lelaki pakai jubah. Memang nak kena paksa Mr FF pakai jubah tahun ni. Tak kira!! Nak juga ! Nak jugak! Nak jugak!  Tapi kena bagi sadokan perut dulu lah.. Hahahahaahahaha :D *gelakjahat*

 

 

 

  

8 comments:

Hidayah said...

jubah elrah dgn nuraminah tu mmg cantik cantik.. material best..
pi lah usha kat butk pen merah dot com :)

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya sedondon di hari raya :)

♥TheOnlyFarah♥ said...

Cantik! :)

azizah green line said...

cantiklahh uzu..
tapi asben xpakai jubah..hehe

Siti Rohaida Yusof said...

cantik2 warna dia..

Mama Kembar 3 said...

cantik!

nor nazliana said...

cantiknyerr

MG schmidt said...

Cantik sdondon :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com