✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, June 29, 2015

Jubah Raya Pilihan Uzu Untuk Raya Tahun Ini

Jubah Raya Pilihan Uzu Untuk Raya Tahun Ini | Salam. Perghh ini lah hasil dari petang tadi uzu ke Bandar Baru Bangi g jejalan mencari baju raya idaman.. Tahu-tahu je kan bangi kan sangat hidup dengan butik-butik yang ada.. Macam-macam jenis butik berjenama ada.. Butik retis ada, butik instafamous ada. Haa sakan lah shopping!

Raya tahun ni fokus kepada jubah je. Malas nak beli baru kurung. Lagipun uzu dah fall in love dengan jubah couple keluaran Elrah Exclusive . Lagi-lagi tang jubah couple tu.. Ya Allah.. cantik sangat .. Selagi tak beli, selagi tu lah tiap-tiap malam scroll ig skodeng koleksi jubah ni. Harharhar :D
Kengkonon nak beli kaler merah atau hijau. Tapi takde.. Ada pun.. Takde saiz.. Saiz L je ada untuk jubah lelaki.. Tak kan nak melepas peluang beli kan. Dah jauh-jauh uzu round the bangi, of coz ler grab je saiz yang ada. Ok bab jubah sedondon ni, aaaaaaaa well ... Yang jubah lelaki FF yang punya.. Bergetarlah tulang rusuk uzu ni nanti raya.. Melting kat FF ler raya nanti.*kehkehkeh*
Gambar dari lighting kaler kuning.

11 comments:

Norma NML said...

cantik :)

Mama Idlan Irsyad said...

saya pun berkenan jugak tengok jubah Elrah ni.. cantik...

Syira Lokman said...

selamat pagi dari syira lokman..hehee ^_^ lawaa

Cik Miela said...

cantik lace diaa

Siti Rohaida Yusof said...

cantiknya...

safurara said...

cantiknyaaaa material dia uzu!

iuzira said...

cantiknya

Maria Firdz said...

Amboi.. Sedondon gitu...

Mardiah Diana said...

cantiknya dik uzu...

Azhafizah Md Nor said...

cantik sangat jubah sedondon ni

tantowi imam said...

cantiknya

online shop sepatu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com