✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, June 14, 2015

Review Duyong Marina & Resort Terengganu

Review Duyong Marina & Resort Terengganu | Salam. Dah lama mengidam nak jelajah Terengganu.. Serius mengidam ni.. Tapi alhamdulillah siapa sangka rezeki Allah, uzu berpeluang tuk jejalan ke Terengganu selama 6 hari sempena Terengganu International Squid Jigging Festival 2015 atau dalam bahasa melayunya, mencandat sotong.. So dalam acara ni, semua media dari dalam dan luar negara menginal di Duyong Marina & Resort Terengganu . Resort tepi laut beb. Heaven..
 





Alhamdulillah walaupun ada sedikit panas kat resort ni sebab resort berada di tepi pantai/laut,resort ni sangat selesa untuk kami semua cuma jarak antara lobby dan bilik-bilik agak jauh so memang disediakan buggy . So kalau nak kena mana-mana, nak ke lobby ke, nak ke bilik kawan ke, just call reception and minta buggy. Tak sampai 2 minit, buggy sampai depan bilik. So servis kat sini not bad lah. 

Kalau korang nak jejalan bersama keluarga, atau nak berhoneymoon, boleh lah ke Duyong Marina & Resort Terengganu . Lokasi Duyong Marina & Resort hanya 10 minit drive ke bandar, pekan so memang senang lah.. Kalau dari airport lagiii dekat tau, 7 minit je..

Harga ?

Serendah RM380 semalam. Kalau korang berminat.. Boleh lah google atau cek kat agoda. Hehe. Sebab uzu pun not sure berkaitan harga kat sini. Yang pasti.. 4 star resort .. hihi.... Salam :)

P/s : Thanks to Gaya Travel dan Tourism Terengganu kerana menjemput kami :)

3 comments:

Mad Parihh said...

wahhh best tu . lama duk ganu

Hafiz Zulkafly said...

bukan nama dia ri-yaz heritage ke? atau dah tukar nama?

Emily Tang said...

looks nice
hopefully will get a chance to stay in future time

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com