✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, July 30, 2015

Jom Cantik Dengan Coffee Pink By Pinkish Beauty Cosmetic


Jom Cantik Dengan Coffee Pink By Pinkish Beauty Cosmetic | Salam. Hari ni uzu nak review sejenis minuman kopi pink yang mana kopi ni lebih bertujuan untuk kecantikan. Pelik uzu kenapa nama dia kopi pink eh? Benda apa yang pink? Oh rupanya nama kopi pink tu diambil dari nama company diorang, Pinkish Beauty Cosmetic. Oh baru tahu.. hehe
Mengenai Coffee Pink :)
Sejenis minuman yang mana satu-satunya minuman kopi yang ada mengandungi Pearlizer coffee beans ataupun nak senang faham, namanya kopi mutiara. Kopi pink ni tande kologen, takde gula tapi cara kopi pink ni diadun dengan bijirin formulasi terbary dan pertama yang pelik dan istimewa. 

Bagi mana-mana yang ada masalah kulit kering, macam uzu ni, memang ada masalah kulit kering lebih-lebih lagi bahagian kaki, masalah jeragat, masalah kulit kusam atupun normal pun boleh minum kopi pink ni.

Kopi pink ni dihasilkan gabungan resepi moden dan islamik sebab ada habbatusauda dan madu. Haa mesti ramai kan dah tau kelebihan dan kebaikan habbatusauda, memang bestlah kopi pink ni.. Dan tak lupa juga ada agen pemutih serta Vitamin A, C dan E tuk bertujuan mempercepatkan kulit memutih dan berseri-seri.. Ni nak kahwin ni, minum kopi pink konpem tambah berseri-seri muka :)

Diperkaya lagi dengan campuran bijirin tenaga atau dikenali sebagai energy malt/cereal untuk memberi tenaga dan kenyang selama 8 jam hanya dengan satu sachet di awal pagi. Memberikan kesan yang HEBAT tanpa kesan sampingan untuk kesihatan dalaman serta kulit, juga boleh menguruskan badan. Uzu nak ler try! Kot2 leh kurus.. Tahu-tahulah badan dan gemuk. Sobss.

Khasiat Coffee Pink :
✔ Merawat masalah kulit dari luar dan dalam
✔ Mencegah pertumbuhan jerawat
✔ Menghapuskan jerawat dari dalam kulit
✔ Menaikkan seri wajah
✔ Menjadikan wajah awet muda
✔ Mengawal berat badan
✔ Memutih dan mencerahkan kulit
✔ Melambatkan proses penuaan
✔ Menstabilkan berat badan

Keistimewaan Coffee Pink :
- Tidak BASI dalam suhu bilik walau dibiar 27 jam tanpa disimpan dalam peti ais.
- Rendah kandungan kafein,TANPA GULA dan KOLAGEN!
- Melembabkan dan menyegarkan kulit seawal 3 sachet pengambilan!
- Mencerah dan menggebukan kulit seawal 7 hari!
- Membantu mengurangkan jerawat dan membaik pulih tekstur kulit
- Mengurangkan jeragat dan garis halus
- Membuat perut kenyang selama 8 jam!
- Menjana tenaga tambahan sepanjang hari
- Melancarkan perjalanan darah
- Mengelakkan sembelit dan membaiki sistem penghadaman
- Menjadikan bibir pinkish semulajadi
- Merawat tumit kaki merekah
- Menguatkan kuku dan rambut
- Mengatasi masalah mulut berbau

** Boleh diminum wanita hamil dan menyusui bayi serta pesakit diabetes / darah tinggi*

Harga :
RM65 Semenanjung Malaysia
RM70 Sabah dan Sarawak
- Postage RM5
- Sebotol ada 15 sacket

Contact : 019-3370875










4 comments:

PeRdU cINta said...

Selamat mencuba uzu..

Shark Kay said...

kopi sekarang bukan kopi yg dulu..
ingtkan kopi dia warna pink:)
boleh try nie kalau dh hantu kopi.

Shark Kay said...

kopi sekarang bukan kopi yg dulu..
ingtkan kopi dia warna pink:)
boleh try nie kalau dh hantu kopi.

NUR RAIHANAH said...

wahh mcm menarik je. sy pernah try perla coffee dulu. bagus sangat! kalau sy lebih suka coffee2 camni daripada makan pil2 tu. coffee antara minuman yg sy selalu ambik. sodappp pon sodappp. hahahaaaa

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com