✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, July 10, 2015

Kerana Setia Selama 2 Tahun, Dapat Hadiah Istimewa :)

Kerana Setia Selama 2 Tahun, Dapat Hadiah Istimewa :) | Tudiaaaa gempak tajuk. Tajuk mengalahkan orang tengah hangat bercinta.. Ewah. Hahaha.. Orang yang hangat bercinta pun tak sweet macam ni tauu..

Ok ni nak citer hal kelmarin, uzu dapat panggilan fon dari P1.. Elehhh mamat ni.. Situ orang tengah tahan perut kelaparan tunggu waktu berbuka, situ jugak dia ni call.. Aishh nak minta hutang ler tu... Tapi uzu dah bayar bill dah.. Tak kan ler tak masuk-masuk lagi.. Membebel dan memberontak dalam hati.. "kau nak ape?" Tapi tak berani nak cakap. Hahaha..

Ni 1st time tau uzu on call lelama ngan P1 ni.. Panas telinga uzu ..On call ngan pakwe pun tak lama-lama macam ni tauu.. Uhukk.. Ohyaa rupanya, kontrak P1 uzu 2 tahun dah nak tamat. So dia nak renew and upgrade.. Pakej yang ditawarkan lepas upgrade boleh tahan juga sampaikan uzu bersetuju nak renew contract lagi 2 tahun.. Harharhar

Pakej sebelum ni :
Unlimited 20gb  
RM105 Monthly

Pakej selepas Upgrade :
Unlimited no limit GB
RM98

Wahhh rupanya pakej unlimited plan uzu ada 20 gb je.. Tapi bila habis kuota, slow tapi still boleh tengok running man. Siyes ni ! Sekarang ni happy sangat sebab dah bebetul unlimited. Takde limit kuota nak guna.. Memang sesuai untuk uzu . Lagipun P1 ni pun boleh bawa ke mana-mana .. Hohoho ni memang hadiah istimewa setakat ni yang uzu pernah terima .. Kalah beg paghis i. Lol..Haha I'm happy :)


7 comments:

muhammad nizam said...

ooo ingatkan mr fredley yang bagi

Eellee Nana said...

Wah, bgs niA

izzeyda said...

bagus laa tu uzu..

Anisah Abdullah said...

igtkn hadiah ape td. P1 rupanya.. best2..

Qaseh Vee said...

... tahniah ... sis dah bersama p1 lbh dr 2 thn ... tapi x de kontrak lah ...

Ibu Lala said...

Wah syoknya

salmiah awang said...

hadiah kepada sebuah kesetiaan tu...tahniah

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com