July 19, 2015

Senarai Pemenang Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services

Senarai Pemenang Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services | Salam. Terlebih dahulu uzu nak minta maaf sebab lambat umum pemenang. Tak sangka juga tak sempat nk update pemenang.. Sampai ada orang tu sindir tag kat fb lagi. Kemain sindiran. Huhuhu. Minta maaf ye semua. Ni 1st time uzu mention bila tarikh pemenang diumumkan.. Sebelum ni uzu tak mention pun bila uzu umum.. Takut tak dan nak update on time.. Macam sekarang lah..Tak sempat nak update on time. Nak buka laptop pun lagi lah tak sempat.. Lain kali uzu tak nak mention bila tarikh pengumuman pemenang diumumkan..Kang kalau lambat umum, kang ada orang update status . Rileks lah bang. Orang lain pun tengah mood beraya.

Ok apa pun. Tq yang sudi join.. Uzu tak sempat nak senaraikan senarai peserta, so uzu pilih random kat komen je .. Huh. Senarai peserta pun tak sempat nak update. Maaf ye.. Mesti korang faham kan sebab tengah raya. yang tak faham2 tu, entahlah wei.. hilang respect.. Kalau nak tegur, kat inbox lah.. Ni kat status fb.. Bebetul hilang respect.. Takde mood terus.

ok ni senarai pemenang.

TOP REFERRAL RM100 x 1 PEMENANG

  1. http://syiralokman.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html


CASH RM50 x 18 PEMENANG

  1. http://greenfarra.blogspot.com/2015/07/giveaway-raya-cash-rm1000-by-emas-putih.html
  2. http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  3. http://husnamalek.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  4. http://www.jiarizaira.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  5. http://syazrim.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  6. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  7. https://www.ahmadhasif.my/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  8. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  9. http://celotehcikct.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  10. http://notashalimar.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  11. http://ekjozbuluh.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  12. http://sallyadan.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  13. http://tengkubutang.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  14. http://www.azhafizah.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  15. http://www.syuhadasalleh.my/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  16. http://myafarisha.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  17. http://www.erazfadli.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
  18. http://fuzamusa.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
Tahniah kepada semua pemenang. Pemenang-pemenang ni semua uzu pilih random je kat komen. Takde pilih dan kasih dalam pemilihan pemenang.. Di mana mouse uzu berhenti bergerak, kat situlah pemenangnya. Takda istilah nak pilih2 pemenang.  Yang menang tu, tahniah sekali lagi dan tak menang tu, sila cuba lagi ye. tq korang :)

Pemenang, sila tuntut hadiah cash anda di page uzu ye, kat page je uzu layan. Uzu tak layan mana2 yang pm kat fb uzu. Sebab nanti korang pm kat fb, mesti uzu lupa sebab uzu akan refer kat page je. So harap mengerti ye. Tak nak pm2 kat fb ok? :) Sila tuntut hadiah berserta details kat bawah. tq :)

PEMENANG GA CASH RAYA RM1000 2015
Nama Penuh Dalam IC :
Jenis Bank : ( Maybank ke Cimb Ke )
No acc bank : 
Email : 
Link Entry :
Pemenang No ? : 

Sila tuntut dalam masa seminggu. Tarikh tamat tuntut hadiah pemenang ialah pada 26.07.2015 bersamaan hari Ahad. Sekian dan harap maklum :)

Share:

32 Sila Komen:

Blog AzlindaAlin Bicara Mummy said...

Tahniah pd pemenang

Nisa Greennnpanda said...

congrats pd yg menang...
selamat ari raya uzu

Suria Amanda said...

Tahniah buat semua pemenang....

Kak Mahh said...

Tahniah pemenang.

Murni Mohd Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang

Unknown said...

Tahniah pada semua para Pemenang ..

Unknown said...

Tahniah semua :-)

NaZiRaH @ Ezyra said...

Tahniah pada pemenang. Kesian uzu.

Reena Sidek said...

Tahniah kpd pemenang.

CXopportunities said...

Tahniah!

izzeyda said...

Tahniah kepada semua pemenang

Hasif said...

Eh.. Alhamdulillah ada blog sy la disitu.. Hehe..
Nnti sy pm dkt fb... Haha..

mama3farhanah.blogspot said...

Alhamdulillah..dapat duit raya
Saya dah hantar detail

Unknown said...

Alhamdulillah...
Rezki duit raya.
Terima Kasih

Ciktie said...

tahniah korang..

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah..Tahniah semua!

Tengkubutang said...

Alhamdulillah.. Rezeki.. Dah pm page uzu dah..

theizzs said...

Alhamdulillah. Rezeki terpilih akhirnya...

Terima kasih. Tahniah kepada pemenang2 lain.

Farhain azmi said...

Tahniah ye kpd semua pemenang. belum ada rezeki sy :)

Que Achmad said...

tahniah kpd pmenang

Unknown said...

alhamdulillah..thanks :D

mselim3 said...

Assalammualaikum...

tahniah yer menang. alhamdulillah... rezeki. Tahniah juga kepada para pemenang yang lain.

mselim3

Shalimar Yusof said...

Alhamdulillah rezeki lepas beraya..
Tq Uzu...dah pm details kat page Uzu..

kak gojes said...

tahniah kpd semua pemenang

Tok Jabit said...

Tahniah kepada semua yang menang.

Selamat Hari Raya UZU ... jangan terasa hati ehh kena tag ..huhuhu... gurau2 tu ...

Maaf Zahir Batin.

Faris Fadzil said...

tahniah pada pemenang :)

emmadianablogspot said...

tahniah pada pemenang , hurmm sabar jela uzu , macam2 ragam manusia

Maria Firdz said...

Tahniah kepada semua pemenang...

L'Feera said...

Congratulations kepada pemenang :)

Sufi said...

tahniah semua pemenang..best tu dpt duit raya:-)

Unknown said...

Tahniah pd yg menang..

PHU ONE WANA said...

Sy dah pm.
.tapi xde respon pun..huhuhu