✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, August 12, 2015

Emas Putih Di Majalah Mingguan Wanita

Emas Putih Di Majalah Mingguan Wanita | Salam.. Actually dah tau dah muka uzu ni akan masuk ke Majalah Mingguan Wanita tapi tak tau bila.. Memang tengah tunggu-tunggu ni..Lama gila juga tunggu sampai dah terlupa pasal ni. Lol.

So, semalam, tetiba je ada dapat wasap dari hakak blogger kbba ni. Dia bagi gambar kat atas ni.. Siap pakej komplen lagi gambar ni nampak uzu gemuk. Hahaha.. Memang gemuk pun. Tapi terkedu juga lah apasal gambar tak berapa nak lawa ni diorang pilih. Ohmaigad.. Tak suka tengok. Nampak gemuk gilaaaaaaa . Argh..!

Hmm redha je lah. Hahahaha. Muka dah keluar 1 Malaysia kott... Sobs..! Macam bukan i je dalam gambar tu.. Arghh tak kisah lah.. Nak bersedih pun tak guna.. Uzu takde hak pun atas gambar2 tu. Tu hak company Citra Mulia nak pilih mana..  Esok nak try lah cari Majalah Mingguan Wanita..^^v

13 comments:

sumysya said...

tgok gmbar tu tak cam rupa uzu..comey lg pic uzu dlm blog, hihi

CXopportunities said...

Cantik je uzu. Mgkn dsbbkn style shawl g dikenakan. But its still nice and sweet. :)

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik uzu....comelnya dik uzu....

NaZiRaH @ Ezyra said...

terus jadi lain bila uzu tukar style shawl..hihi

Diana Din said...

bestnya..tahniah

Liyliz Yusof said...

cantikkk kak uzu. liz pernah try cream ni. best2

Amelia Effendi said...

tahniah! cantik kak uzu :)

singgah sini :) boleh tlg jwb soalan kat --- http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/08/saya-ada-soalan-boleh-tolong-jawab.html hehehee mekasih

aeinna Musa said...

cantikkk..tahniah

Cik Kumbang said...

Cantiknya uzu
Tahniah :)

kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/p/wedding-review.html

zazanizam said...

Tahniah uzu,
*mybe stail shawl digayakan kot itu nampak gemuk hehe.. apapun, uzu cantik !

Shuhaida Kabdy said...

Tahniah Uzu..cantik je la akak tengok..dont worry hokay ;)

Ahmad Zaki said...

Tahniah. Jom singgah blog sy.

ZH Blogger

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com