✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, August 11, 2015

Pemusnah Serangga No.1 Malaysia, Serai Wangi Afy Haniff

Pemusnah Serangga No.1 Malaysia, Serai Wangi Afy Haniff | Salam semua.. Ok ni last task uzu tuk Serai Wangi. Sebelum ni uzu duk promote2 kat ig/fb, kali ni kat blog pulak.. Nampak gaya kat social media dapat respon positive. Ramai yang tanya pasal produk ni..Tahniah semua blogger-blogger terlibat !

Dah hampir 2 bulan uzu dah guna produk-produk Serai Wangi Afy Haniff ni, alhamdulillah memang berikan respon positive untuk uzu dan rakan-rakan blogger yang lain.. Tak sangka produk ni memang berkesan .. Yelaaaa memula macam tak percaya je kan produk wangi-wangi ni boleh membunuh segala serangga. Sekarang? See.. Takde gangguan serangga lagi. Alhamdulillah. 

Dulu ada je nyamuk kat bilik ni lagi-lagi kat bawah meja study, perghhhh, lipas berterbangan ikut tingkap, tikus curi makanan , habis roti-roti dia gigit, kekadang tu baju koyak tikus gigit. Ish sakit hati betul lah..Tapi bila dah guna produk-produk dari Serai Wnagi Afy Haniff, selesai semua masalah. Takyah pening-pening lagi dah.. Memang produk ni terbaik. Ptut lah ramai yang guna :D

So, memang most recomanded product lah untuk sesiapa ada rumah tu. Kena bagi safety kat rumah. Kang nanti dah ada penyakit denggi ke, malaria ke, baru lah menyesal.. Barulah terhegeh-hegeh nak bersihkan rumah.. Kang dah rugi masa. Baik mencegah dari merawat tau..

Antara produk-produk Serai Wangi Afy Haniff ialah :
Anti Lipas, Nyamuk dan Serangga
Anti - Lipas Dengan Aroma Tajam Semulajadi
Anti - Tikus Dengan Aroma Tajam Semulajadi
Anti Lalat, Semut, Lipas dan Nyamuk

 

 
Semua produk-produk ni boleh dapatkan di senarai dibawah. Ada 980 total outlet seluruh negara termasuk Sabah. So maksudnya senang je nak cari produk ni. P je Giant.. Tesco.. Mydin.. Antara pasaraya yang kita semua selalu pergi.

1) Giant
2) Mydin
3) Tesco
4) Jaya Grocer
5) Econsave
6) Family Store
7) Kipmart
8) Songmart
9) Mercato
10) Sam's Groceria dan banyak lagi.

Yang berminat nak dapatkan produk ni, atau pun sapa berminat nak tanya lebih lanjut mengenai produk ni, korang bolehlah terjah details info kat bawah ni ye. Semoga dengan produk ni dapat menyelesaikan masalah rumah anda. Sekian dari uzu. Salam :)

Webiste : http://seraiwangi.com.my/
Page : Afy Haniff Bena & Bekal
Email : afyhaniff@yahoo.com
Ig : @afyhaniff_official

5 comments:

Julia Johari said...

Lately rumah akak banyak betul lipas kecik2 tu, Qi pun selalu tegur lipas kecik tu hinggap kt dinding...memang nak terjah mydin lah beli, TQ uzu...

psssttt lately lipas2 zmn IT ni dah pandai tak mau makan ubat gegat hahahhahha semua masuk universiti

sumysya said...

byk rupanya produk ni...sya guna yg spray tu jer,,,mmg ok

NUR RAIHANAH said...

Masa kat kolej duluu banyak gila lipassss. Banyak tak terkata lah. Kalau tahu dulu beli serai wangi niiii. Heheee

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah kat rumah ni takde lah serangga². tikus dan nyamuk ni..cuma nak halau cicak je yang suka berak merata..huhu..mana datang ntah le

fairus emilia said...

dah banyak rupanya produk afy hanif ni. kita memang suka bau serai wangi ni. boleh laa lpas ni cuba produk yang lain pulak. guna bahan2 natural ni selamat sikit. tak de laa pencemaran pada diri kita.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com