✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, August 21, 2015

Tahniah ! Anda Terpilih Untuk Sesi Casting Pencarian Model / Talent !

Tahniah ! Anda Terpilih Untuk Sesi Casting Pencarian Model / Talent  ! |  Salam. Alhamdulillah.. Kelmarin waktu penat kerja kat Tunnel (bawah tanah) di Jeli Kelantan, uzu ada dapat wasap dari sesorang.. Jeng.. jeng.. jeng.. Lama tau tunggu berita ni...
Yeahh rupanya ada perkhabaran gembira yang mana uzu terpilih sesi casting untuk model/talent di studio ni.. Ni kan benda yang uzu sukaa sangat..

Kisahnya, ada someone pm kat fb, suh isi details pencarian model/talent ni.. Uzu pun isi lah.. Sebelum isi tu, uzu bagitaulah orang tu.. "saya ni pendek je. Tak layak jadi model ke talent ke. Pastu saya ni gemuk" .. Pastu dia cakap " takpe isi je.. Ada talent kecik je saiz dia " .. Mendengar abg tu balas mcm tu.. Uzu pun isi.. Argh isi je.. Dapat ke tak ke belakang cerita..

Haaaa rupanya dapat pun ! Tapi, haaaaa ada tapi tapi lagi.. Tapi, tarikh yang dinyatakan , sesi casting tu diadakan esok. Pergh sedih uzu.. Esok kan uzu masih di Kelantan sampai isnin.. Dan nampaknya uzu takde rezeki lagi dalam bidang ni.. 

Sebelum ni , abg Ben Ashaari pun ada suggest suh datang casting pencarian model tapi waktu tu uzu ada class. Dan nampaknya belum tiba masa untuk merealisasikan impian untuk menjadi model/talent . Sobsssaaa

Apa pun, hati kena redha. InsyaAllah mungkin ada rezeki lain dimasa akan datang. Doakan semoga uzu dimurahkan rezeki dimasa akan datang ye..Amin :)

16 comments:

Nurul Faiz said...

tahniah uzu.
InshaAllah ada rezeki lain nanti :)

Mimi Kyumi said...

Tahniah Kak Uzu..Skrg x dpt..Lain hri dpt la tu..sbr sak bha..ehwkkk

Naurah Nawwarah said...

It's okay kak uzu.. percayalah rezeki masing-masing Allah dah aturkan.. redha kan hatimuuu.. eceeyyyhh . hehe :)

jemput lah ke blog .. singgah minum teh je.. :D

Syireen Halim said...

Tahniah Uzu, insyaAllah tau ada rezeki lain :)

yoorin melacolea said...

Alaa..sedihnyaa.. insyaa Allah ade rezeki lain tu
.mana tau rezeki lg besar kan..hee

Farhain Azmi said...

tahniah uzu..takpe try lg nnt ye. takpun try minta tukar date.mna tau kot2 blh.

PeRdU cINta said...

Mesti ada hikmahnya..tahniah untuk peluang yang ini..in sya Allah di lain masa..

aeinna Musa said...

inyaAllah ada rezeki uzu nextime...

Eraz Fadli said...

Tahniah Uzu.. Cool r..

Khalid Kyle said...

Congrats uzu, insyAllah ade peluang yg lebih baik sedang menanti tu :)

MILx HASHIM said...

terbaik akak

tantowi imam said...

selamat yah, atas prestasinya


Online shop sepatu

zazanizam said...

Alhamdulillah.. tahniah uzu !

Mrs Yatie said...

tahniah. rezeki uzu :)
good luck!

Eintan Nurfuzie said...

tahniah.. bestnya

tantowi imam said...

selamat kaka



Harga Sepatu Kickers

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com