✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, September 24, 2015

Flora Terrace : Tempat Paling Romantik Nak Sambut Birthday ! Tq Awak !!

Flora Terrace : Tempat Paling Romantik Nak Sambut Birthday ! Tq Awak !! | Kah ! Flora Terrance is my short list waktu nak cari tempat yang the very romantik untuk sambut birthday but I choose to went Kl Tower coz dalam masa yang sama diri sendiri nak rasa makan kat restoran berfuutar tu sambil nengok KL dari atas dan ternampaklah  indah KLCC juge.

Tapi rupanya uzu lagi fall in love dengan suasana kat Flora Terrace! Sebab decoration penuh bunga-bunga, suasanaaa sangat romantik giler! Arghhhh bestnya rasa.. Haha *gedik* . Uzu kan suka sangatlah decoration gini.. Pastu kang nak kahwin macam ni boleh tak pakcik? Hahaha fengsan pakcik mendengarnye.. Dah ! Jangan nak berangan!!
Kat Flora Terrance ni nak sweet sweet bersama pasangan memang sangat sesuai. Aww thanks pakcik bawak kite dinner sini.. Pandai pakcik pilih tempat ye.. Nak fengsan tau masuk sini.. Tapi terpaksa kontrol malu sambil main handphone! Haha mesti pakcik menyampah nengok.. Maaf ye pakcik. Lain kali kita datang lagi *ehh* ..

Yang tak sangka tu dia p beli teddy bear dan ada cake sekali.. Hahaha pakcik ingat makcik 15 tahun kot. Takpe pakcik.. Actually I sangatlah suka teddy bear even umur 25 tahun.. Sekarang teddy bear tengah kuasai seluruh katil single I. Kemain kan.. Besar sampai tak muat katil. Nak letak kat bawah, tak sampai hati.. Terpaksa lah juga berkongsi katil dengan teddy bear hahaha.. Pakcik bagi kot, mana boleh letak kat bawah.. Kengkawan nak peluk pun uzu tak bagi ! Kah! Pegang si penyu bolehlah..harhar..
 
  
Ramai yang tanya, kat mana tempat ni? Cantik sangat! Sengaja uzu tak mention kat Flora Terrace sebab nak buat entry.. Hahaha yes ni lah Flora Terrance..
 
Gambar kat atas ni curi gambar dari handphone si pakcik. Entah sape hantar. Rasanya yang tolong buat decoration love love kat meja makan kiterong kat Flora Cafe.. Si @teddyprank .. dan yang datang ke meja sambil buat suprise bawak teddy , bunga dan kad .. harharhar.. 
tq pakcik . Tq sebab sudi sambut birthday I kat Flora Terrance. Tq sebab semua lah what you had done on my birthday..All ur plan n suprises! Yeahh pakcik seorang pemalu tapi boleh tahan lah bab nak romantik-romantik :p ok bye Salam :)

Alamat Flora Terrace:
Jalan Mayang Sari, Off Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur.
03-21810872

Waktu Operasi:
11.00 am - 11.00 pm (Isnin - Jumaat)
11.00 am - 1.00 am (Sabtu)
Ahad TUTUP

14 comments:

Eraz Fadli said...

Fuyooooo.. Terbaik la pasangan ni.. :) Happy Birthday Uzu...

mas saari said...

wahhhh romantiknya..

aeinna Musa said...

Suwit2 romantik gitu;)

Best2

Salina Johari said...

Moga panjang jodoh kalian..amin....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kak Mahh said...

Semoga panjang umur dan murah rezeki.

Delimasari said...

happy belated birthday

Amanda Suria said...

wahhhh...untung badan ....

Farhain Azmi said...

lbh kurang mcm flora cafe..btw happy belated besday ye uzu ;)

merahussain said...

Sweet jugak eh uzu si FF ni. Hahaha.. cepat2 laa makan nasi minyak. :-p

Cahaya Farah said...

Bestnyer tempat Flora Terrace nie...
perhiasan yang sungguh romantik...:)

Lissa LaLissa said...

wahhh.. bestnyaaa.. hhehe epi belated beday, kak :)

Eda said...

Wahhh sweetnya...

Ayuni Sara said...

sweetnyeee la haaiii...hiasan tempat tu memang romantik

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com