✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, September 15, 2015

KBBA Family Day Yang Sangat Happening !!

KBBA Family Day Yang Sangat Happening !! | Yeah berakhir sudah Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari yang diadakan di sebuah resort Hulu langat yang berhantu.. Ehh! *memang banyak hantu pun* .. Family Day KBBA kali ini disponser penuh oleh COSMODERM..! Tq Cosmoderm..Hihi memang terbaik !!

Sejujurnya, ini merupakan Family Day KBBA yang sangat happening daripada Family Day sebelum ni tapi yang spoilnye tu pihak pengurusan resort tersebut sampaikan kami pun tak nak sebut apa nama resort tu. Kedekut yang amat. Huh... Ok lupakan bab negatif, jom beralih ke bab positif.. Hihi.

Nak tau tak, sebab apa happening sangat family day kali ni? Haaaa kalau nak tau sebenarnya banyak games dan aktiviti yang disediakan oleh pihak mereka ialah...boleh rujuk list kat bawah.. Hihi so meh lah layan gambar-gambar kat bawah...
  • Pertandingan Karaoke
  • Poco-Poco
  • Flying Fox
  • Sukan Rakyat
  • Group Foto
  • BBQ
  • Zumba by Razi
  • Jungle Tracking
  • Sambutan Hari Jadi
Sebelum terlupa, gambar kat atas ni hasil dari @kaiostudio ! Cantik weii hasil gambar diorang.. Uzu dari dulu suka ngan Kaio Studio ni sejak uzu photoshoot dengan kaio untuk Sunsilk suatu ketika dahulu.. kahkahkah sempat trowback..

Ok tak nak taip enyty banyak sangat, jom layan gambar-gambar kiterong kat ig rasmi@kelabbloggerbenashaari ye :)

Family Day KELAB BLOGGER BEN ASHAARI. “Bukan Sekadar Blogger, We Unite Together.” @kelabbloggerbenashaari

Penaja Rasmi @cosmoderm
www.cosmoderm.com.my

Foto & Video Rasmi oleh @kaiostudio

#kelabbloggerbenashaari
#Cosmoderm
#kbbacosmoderm
#kbbafamilyday
#kbbaazzuha
#azzuhatraveltours
#kaiostudio
#AJCDistrict
#bloggersdayout
#bloggermalaysia
#BukuPTS
#karyaseni
#teamumieofficial
#MalaysianBlogger

17 comments:

safurara said...

gambar kek xde pon uzu! hahaha

Faziera193 said...

hahahaha kak rara jahattt!! kihkih

Siti Rohaida Yusof said...

happening nya...

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Meriahhhh..

Permatabiru said...

ramai yang join bestnya

Nina Mirza said...

Memang best dan enjoy!
Terima kasih semua

Normi Nieza said...

bestnya..meriah sgt..:)

Eyriqazz GTO said...

Wah, meriah..rugi tak join...ada kursus..huhuhu

::EIDA:: said...

banyak momok! xnk datangggg lagii uwekk. hihhi. uzu kek sedap la. jgn nangis yekk hee ~ ;))

Nurfaezah Abdullah said...

wish dpt join :D

yanie yusuf said...
This comment has been removed by the author.
yanie yusuf said...

best sangat..enjoy !!

Nadia Johari said...

memang ni paling havoc

mas saari said...

memang meriah dan havoc..

Uncle Zuan said...

happening gak group korang ni rupanya hehe

merahussain said...

Team purple menang! tu je nak cakap. Hahaha

mrs kayrul said...

Bila la anen nak approve permohonan aku nie....huhuhu...jeles tengok dah nie

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com