✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, September 25, 2015

Marshmallow Pakar Foundation : Foundation Yang Wuduk Friendly

Marshmallow Pakar Foundation : Foundation Yang Wuduk Friendly | Salam.. Ni kali ke berapa kali uzu review foundation dan foundation kali ni membuatkan uzu rasa tertarik nak try.. Nama pun unik sebab nama "marsmallow", agak-agak macam marshmellow tak? Bolah makan dan kunyah? Hehehehe..

ok jangan nak merepek. Actually ni foundation  marshmellow pakar foundation. Nama pun marsmellow, so memang foundation ni jenis marshmellow dan boleh di makan.. TAPI pahit lah :p Hahaha eh eh memain je.. Jangan korang makan bebtul pulak ye..

Apa yang menarik mengenai Marshmallow Pakar Foundation ?

  • Bedak asas yang unik luar biasa yang dapat membantu menutup cela-cela diwajah dalam masa 5 minit.
  • 100 % berasaskan air.. Woww menarik ni..
  • Mesra Wuduk, senang di cuci.. So senang nak solat. Jangan risau..
  • Tidak berminyak, tidak melekit, tidak berpeluh..
  • Wajah lebih segar, tegang, jerawat seawal 7 hari
  • Dikeluarkan dalam 1 warna sahaja tetapi bertindak unik luar biasa mengeluarkan hasil warna mengikut warna ton kulit.
  • Mempunyai kolagen, Vitamin C dan pelembap
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Sesuai dipakai seawal umur 13 tahun sehinggalah dewasa
  • Marshmallow PAKAR Foundation mengandungi SPF30 untuk melindungi kulit hingga 97% dari sinar UV matahari,
  • Vitamin C pula mencerah dan menyerikan wajah dari masalah kulit kusam
  • Kolagen yang terdapat di dalamnya membantu kulit lebih muda remaja, cerah semulajadi, segar dan bercahaya.
  • Pelembap untuk membuat wajah kita tampak lebih segar dan bermaya secara semulajadi.


Cara / Tips Nak Guna Marshmallow Pakar Foundation:
Ok nak bagitau tips cara nak guna.. Korang tak boleh guna macam foundation biasa, yang Marshmallow Pakar Foundation ni kena ambik span lembab atau yang basah sikit, dah guna span tadi dan ratakan foundation.. Kalau tak guna span basah, foundation tu akan kering dan membentuk seperti daki yang terkikis. Haa begitulah kekdahnya..

Testimoni :

 
 
 
Ok sesiapa yang berminat nak try Marshmallow Pakar Foundation yang unik dan wuduk friendly ni bolehlah tengok details kat bawah eh.. Terima kasih kerana sudi membaca entry ini . Bye Salam :)

Info/ Contact :
Ig : @hq_marshmallow_pakarfoundation
Contact : 012-2634336 (Puan Nurul)

10 comments:

Mrs Yatie said...

mesra wuduk. ok nice uzu :)

Farah Waheda Wahid said...

bagusnya ada foundation yang wudhu' friendly nih.... thanks uzu for sharing...

merahussain said...

Senangnge..tak oayah nak makeup remover bagai

Izzati Suhaide said...

Menarik ni...cantik..yg pntg snang utk wuduk..

Myzatul Akma said...

Wahhh mcm besh je. Thn bpe.lme ek ekas mcm ni. Ade jmpe 2 3 produk gk yg wudhuk frendly mcm ni.

Saidila Abdul Rahman said...

lama tak pakai mekap....pakai ni masa gi latihan menembak pun ok kannn

Ayuni Sara said...

wahh..da ada foundation yg wudhuk friendly...

Kak Mahh said...

Bagus ni...memudahkan.

Nina Mirza said...

Menarik..!!

Nadia Johari said...

Macam nak try je

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com