✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, September 22, 2015

Qurta Anta by Amjifa Exclusive (Amar Baharin)

Qurta Anta by Amjifa Exclusive (Amar Baharin) | Salam. Ahad lalu uzu berkesempatan nak dating dengan Amar Baharin, seorang pelakon yang sangat famous drama tv3 satu ketika dahulu iaitu kerana terpaksa aku relakan . Drama ni lah yg uzu setiaa sangat nak tengok setiap hari jam 7 petang. Sanggup datang lambat class oo pasal drama ni. Hahaha vongoknyer i ketika itu. Kaki drama katakan..Hehe

Ok kali ni bukan nak cerita mengenai drama, kali ni Amar Baharin bercerita dan memperkenalkan Kurta-kurta beliau yg mana sekarang ni Amar dah masuk ke bidang perniagaan dan ada jenama sendiri iaitu AMJIFA EXCLUSIVE . Actually baru lagi Amjifa Exclusive ni yg mana raya tahun ni, Amjifa Exclusive telah mengeluarkan Jubah-jubah exclusive yang jenis slim fit utuk raya tahun ni memandangkan jubah slim fit ni memang sudah menjadi trend ketika ini..
Kali ni, Amjifa Exclusive telah pun baru sahaja mengeluarkan kurta atau namanya Qurta Anta Basic yang kebetulan sesuai dengan hari raya haji beberapa hari lagi..Qurta Anta Basic adalah untuk lelaki sahaja yg berpotongan slim fit dan ada beberapa jenis warna pastel yang mana warna memang the very awesome iaitu kaler kuning, purple, hijau, turqoise, dan oren..

 

Uzu berkempatan tengok dan buka serta nilai sendiri jenis kain yang digunakan. Memang kalau rasa dengan jari tu memang selesa lah pakainya. Tak panas takk juga sejuk.. Jenis kain yang digunakan ialah Italian Cotton. Kalau yang tanya bab saiz tu hanya saiz S -  XXL sahaja tu pun jenis slim fit. Korang kena ambik 1x besar dari badan sendiri.. Contohnya Amar saiz S tapi dia kena pakai saiz M . Sebab kan jenis slim fit kan.. Haaa terpulang nak macam mana.. Nak macam sado ke nak pakai ikut keselesaan? Terpulang hehehe..
Kebanyakan Kurta-kurta kat luar sana, uzu belum jumpa lagi yang jenis wuduk friendly untuk baju lelaki.. Yang ada pun mungkin jubah.. Atau sebenarnya ada tapi uzu tak perasan lah kot. Tap takpe, yang penting Qurta Anta ni senang nak ambik air sembahyang. Haa kan best macam tu kan?

Ok for the next plan, Qurta Anta akan mengeluarkan Qurta Anta beserta seluar, sekaligus sedondon dengan Qurta Anta kanak-kanak. Kan dah trend sekarang ni anak dengan bapak sedondon pulak kan..
Untuk sedondon dengan mak, kena suh Amyra Rosli buat jubah perempuan pulak :p hehehe...

Harga : RM139 sepasang

Kalau sesiapa berminat nak beli Qurta Anta ni, bolehlah buat melalui online sahaja dan boleh kontek details kat bawah untuk pertanyaan lanjut, atau nak jadi agent ke, atau nak borong ke haa boleh je.

Instagram: Amjifa Exclusive
Whatssap: 0166860645
E-mail: amjifaexclusive@gmail.com

Atau sesiapa yang tengah bosan sekarang ni, jom lah ramai-ramai join contest tag and win kat instagram @amjifaexclusive untuk memenangi Qurta Anta yang the best ever ni !!Tamat hujung bulan ni.. Hehehe,.. Good luckk ! Salam..



14 comments:

mOoN IzzaN said...

kaler oren tu cantik...

Normi Nieza said...

wah..menarik..:)

razzwey razz said...

uzu cantik kalau pakai kurta kaler hijau tu... try lah... hahaha

Nadia Johari said...

Join contest..kot2 dapat free..heheh

Daus Redscarz said...

Lawa lawa semuanya.. dapat selai ni pun jadila...

yanie yusuf said...

smart!!! boleh beli untuk suami..pakai raya

Lyssa Faizureen said...

warna biru cantikkan uzu ? :D

Mrs FaRa said...

macam couple plak sekali tgk ... hehehe

Bella Idura said...

cantik semuanya!!

anazarin dotcom said...

Cantik sangat2 baju hijau tu

Fieza Sani said...

cantik2..harga pun cantik jugak yea Uzu..hehe

Sue Izza said...

cantik2 kan,cer be4li ke pejal hehehehe

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

amboi....cantik baju2 tu...

Ayuni Sara said...

warna2 kurta tu semua lawa2...kalau kte yg pilih mmg tak tahu nk pilih warna apa. kena bg cik abang yang pilih :D

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com