✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, September 14, 2015

Romantic Suprise Birhtday Di Restoran Berputar KL Tower Atsmosphere360

Romantic Suprise Birhtday Di Restoran Berputar KL Tower Atsmosphere360 | Salam. Pheww ramai jugak ye yang tanya, yang komen kat fb, yang pm , yang wasap pasal sambut birthday si pakcik kat KL Tower minggu lalu. Siap ada yang suh buat entry lagi macam mana uzu booking itu ini.. So uzu pun malas nak explain banyak kali so haaaaa ni lah entry untuk mereka2..

Last month lagi uzu cuak dah kat mana lah nak bawa pakcik ni sambut birthday. Macam2 plan ni. Siap nak suh abg Ben Ashaari tolong bersubahat ni.. Abg ben pun setuju. Kah ! Tapi tu lah.. tak menjadi plan tu.  Dalam masa sebulan plan itu ini ngan kak Ty dan kak Sue, tapi idea tak sesuai ngan jiwa. Haha. Dan satu malam tu cari lah romantik place in kl. So terjumpaaa restoran berputar ni.. uhukkkk teruk skodeng review dan google image. Pergh tertarik dengan suasana restoran terus malam tu jugak uzu p booking on the spot.

How to booking in Atsmosphere 360 Restaurant?
Memula korang p laman web dia http://www.atmosphere360.com.my/ , dan tengok lah iklan2 slide kat web tu. Nak hi tea ke, nak lunch ke, nak dinner ke atau macam mana? 
 
  
Masa nak booking ni, boleh sertakan sekali request nak ape. Nak cake ke , nak ballon ke, nak bunga ke atau nak ape kan.. Uzu just request cake je yg berharga rm45 untuk 1/2 kilo .. 
Tapi pihak Atmosphere360 bagitau yg diorang ter-buat 1kilo so tu sebab cake ni nampak besar. Sape nak habiskan? Nasib baiklah tak kena bayar tuk 1kilo kan. Kalau tak mengamuk jap..huhu

Actually sebelum nak naik atas ni, cuak dah.. macam mana lah eh kat atas kang. Sape nak nyanyi? Aduhai.. kena nyanyi sendiri ke camne ? Dah ler suara katak. Hmm tapi nasib baik memang pihak diorang yg tolong pasang lagu birthday, tolong nyanyi, tolong bawa kek ke meja.. Uzu tinggal just bagi hint je nak keluarkan kek tu bila. Hahahahahhahaha. Ok rasa nak gelak ni :D
Alhamdulillah lah semua yg uzu nak, uzu plan berjalan dengan lancar.. Seronok wei makan atas tu.. Tapi rasanya we ols lebih banyak selfie dari makan. Hoho k lah bye. Salam :)

Booking :  2 weeks bfore events
Cake : RM45 for 1/2 kg ( paid a week before mjlis mlului on9)
Fee : RM208 per head (paid after dinner)
Session : 9-11pm ( 2jam per session)
Dress code : smart casual. No short, sleeveless and slippers.
Request window seat : RM50

11 comments:

Nieyl said...

Salam BW...
wah!romantic...

Delimasari said...

bestnyer

Nurfaezah Abdullah said...

sweetnye uzu ^^

Lyssa Faizureen said...

ok makcik sweeeeett :p

Lea Ismail said...

memang betul romantik....

Mummy Julia said...

Lomantiknyaaa...

Normi Nieza said...

alahai romantiknya..:)

Norma NML said...

so sweet, semoga kekal sweet & romantik sampai bila2 :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Salam sis, nak tahuuu, makanan apa je ehhh for dinner mcm sis ni? :p untuk rm208 per head tu menu nya apa aje??? :)

Nadia Johari said...

pergh terbaikla..

hamizah che mat said...

sweetnya..
JOM FOLLOW SAYA

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com