✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, October 22, 2015

Jubah Yang Cantik Kebabom, The Zahra Cape by Ainul Hidayah Dari Hijab Royale !!

Jubah Yang Cantik Kebabom, The Zahra Cape by Ainul Hidayah Dari Hijab Royale !! | Salam. Ya Allah dah lama giler sebenarnya jubah ni sampai ke tangan uzu. Nak hampir sebulan dah baru ada masa nak review jubah ni. Al-maklumlah uzu sibuk sangat-sangat.. Lepas tu dugaan camera fon problem, stress tau macam-macam jadi.

So, lepas balik out station dua minggu di Kelantan tu, baru kelmarin uzu pakai jubah ni.. Bukak parcel nakpat sebuah kotak. Tertanya-tanya.. kotak apekah? Belek-belek kotak, ada nama Royal Hijab. Wahh siap ada kotak khas gitu.. Teruja uzu nak bukak. Kerlasss kau jah! Hihi Bila buka kotak nampak jubah kuning hitam ni, wahhh cantiknya!!! Kan trend sekarang jubah cam ni.. Pastu tu terus pakai! Jadi lah macam gambar kat bawah ni..
 
Actually kan, nak citer serba sedikit mengenai Hijab Royale ni.. Hijab Royale menghasilkan satu flatform tuk merealisasikan impian fashionista untuk maju di dunia fesyen. So Hijab Royale ni akan undi, kongsi idea untuk menghasilkan design-design yang ekslusif dan pertama di dunia dan juga ianya edisi terhad. Haaa memang tak banyak stock sebab design pun sangat2 limited.

Yang uzu respect pasal Hijab Royale ni sebab ada sistem Group Buying yang mana ada kaitan dengan crowfunding. Hijab Royale pulak sentiasa memberi peluang dan menyokong rekaan-rekaan tempatan dengan mengadakan kempen. Haaa ni bukan sebarang kempen! Ni kempen mengenai design tersebut. Contohnya lah. Ok Hijab Royale ni nak buat kempen jubah. Ok jubah tu dari rekaan-rekaan fesyen designer tempatan. Pastu publishkan jubah tu. Kalau dejubah tu ada pre-order sampai ke sasaran yang ditetapkan, ok jubah tu akan dipulish. Kalau tak, duit akan dipulangkan. Gitu lah kekdanya.

Bukan ape. Nak elak dari membazir.. Sebab ramai je buat jubah banyak-banyak sehinga tak habis stock. Tu yang sistem pre-order Hijab Royale ni memang berguna terbaik sangat!! Kalu tak faham, boleh rujuk gambar kat bawah :)
Lepas baca mengenai kempen Group Buying dari Hijab Royale ni.. Arghhh uzu bab gini suka sangat-sangat sebab sekarang ni kat mana-mana kedai, design asyik same je. Tapi lain-lain brand. Dah kehabisan idea. So ini lah masanya, apa kata kita menyokong kempen cam ni. Takde lah samee je kan uzu photoshoot. Nak cari baju photoshoot pun dah tau kat mana.. Heheh.. Kat mana lagi kalau tak kat Royale Hijab!
 
Jom terjah http://www.hijabroyale.com/ .Mana tahu ada deisgn jubah ke, shawl ke, tapi sebelum tu korang ke register dulu kat laman web Hijab Royale tu :) k bye Salam :)

Email : help@hijabroyale.com
Contact : help@hijabroyale.com
Waktu Operasi : 9:00 - 5:00 (Mon-Fri)
Ig : @hijabroyale

17 comments:

luqman zakaria said...

Nice..sekarang nih macam macam style ade..rambang la mata nak pilih..hehe

ordinary wawa said...

Unik. First time tengok style macam ni.

http://angellovesoldier.blogspot.my/

diya said...

uzu pkai apa pn cantikkk hahahahaha..tp mmg style design ni..lain dr yg lain

Shark Kay said...

designn lain dr yg lain.
konsep beli pun lain.
menarik jugak tgk.

Faziera193 said...

Cantikkkk!! Nak cuba usha lah pasni..ngehehe

Que Achmad said...

cantik...rambang mata nk tgk

Lisa Nurulain said...

Boleh cari mana yg berkenan nti..

Allene typicalmommy said...

Nice. Design lain dr yg lain.

careno said...

nice

Hanim Hashim said...

cantik sangat uzu! rasa-rasa sesuai tak ngan akak? teringin juga nak jubah kaler kuning camni :)

Farah Waheda Wahid said...

Uzuuuu, akak suka nampak elegan dan sofistikated sangat k?

Kak Sue said...

Cantik..

Lyssa Faizureen said...

cantik ! Nanti turn Lyssa pulak nak review nih ! heheh D:

Julia Johari said...

Kenan sgt la uzu pakai stalk dari ig semalam aummmmm

mas saari said...

cantik jubah dia.. nampak elegen!

YB Shehan said...

kenapa comel sgt ni??? nak jugakkk

Fieza Sani said...

cantik..orang yang pakainya pun lawa..terus cun..hehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com