✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, October 1, 2015

Time to Shop kat #MYCYBERSALE 2015

Time to Shop kat #MYCYBERSALE 2015 | Woww !! #MYCYBERSALE  Kembali ! Jom Shopping Kat ini ! Salam ..Yeahh #MYCYBERSALE kembali lagi !! Siapa lagi yang tak tahu mengenai #MYCYBERSALE?
Kalau nak tahu, #MYCYBERSALE ni dari tahun lepas lagi beroperasi dan tahun ni adalah tahun kedua untuk #MYCYBERSALE.. Dengar cerita last year #MYCYBERSALE mendapat sambutan yang hangat ! 

So, #MYCYBERSALE kembali setelah Multimedia Development Corporation (MDeC) telah mengumumkan yang mana #MYCYBERSALE akan berlangsung pada 28 Sept sehingga 2 Okt 2015!
#MYCYBERSALE pada tahun lalu mencatat sebanyak RM67million dengan 227000 transaksi dan dengan kejayaan tu, sebanyak 200% peningkatan views dilaporkan. Wahhh banyakk giler kan? Tak sangka #MYCYBERSALE boleh laku giler giler tahun lalu.. Macam mana lah eh tahun ni? Mesti gempak habiss ! Uzu pun tak sabar nak shopping !!

Sekarang ni, alhamdulillah kejayaan #MYCYBERSALE terbukti dan dapat berkerjasama dengan 8 syarikat besar seperti VISA, DIGI, Maybank, Telekom Malaysia, Pos Malaysia, 57square, eGentic and MilkADeal. Tahun ni je ada 400 yang turut serta dalam eTailer termasuk kat Klang Valley, Sabah dan Sarawak, Johor, Penang dan Negeri Sembilan..Tak lupa pada the most popular eMarketplace, contohnya 11street.my, GEMFIVE, Go Shop, Qoo10,Agrobazaar,Lazada, Zalora,  Lelong.my, Rakuten dan Groupun.. Semua Marketplace yang uzu pernah shopping dan memang diorang ni dah femes..
Luas juga eh network #MYCYBERSALE ni. Uzu pun sejujurnya tak pernah dengar #MYCYBERSALE tapi bila dapat tahu latar belakang #MYCYBERSALE ni, terus teruja tau nak shopping ! Siap bagitau family, kengkawan suh beli on9 kat situ. Hihihi..

#MYCYBERSALE 2015 telah meluaskan target ke Singapore, Brunei dan Indonesia.. So MDeC memanjangkan tempoh kepada 5 hari berbanding tahun lepas. Maksudnya 28 Sept - 2 Okt 2015 (5hari) berbanding last year 3 hari je..

Kenapa #MYCYBERSALE 2015 ni paling the best sekali? Sebabnya diskaun #MYCYBERSALE 2015 tahun ni sehingga 90% tau!! Haaaaaaa mesti meriahh I tell youu.. Berebut-rebut orang tengah online.. Lagi-lagi memang waktu gaji .. Memang lagi ramai ler yang nak shopping.. Ala-ala macam nak beli flight tiket free seat Air Asia !

Haaa kerlas gitu... Tunggu berjam-jam baru habis loading..Kemain sehari berjuta view. Sama je macam #MYCYBERSALE ni.. Lebih kurang cam tu lah.. Haehehe..

Ok part ni yang best sekali nak citer.. Sepanjang 5 hari sale ni, ada Lucky Draw tau dianjurkan untuk memberi penghargaan kepada shoppers untuk menangi Samsung A8 atau hadiah hadiah yang bernilai sehingga RM50,000 !! Cepat register kat  www.mycybersale.my sekarang! Ohmaigaddd lagi rasa nak join je contest ni.. Hadiah pun sangat lumayan!! Bab hadiah nanti uzu habaqqq kat korang eh kat IG uzu. kehkehkeh..
So apa lagi !!! Jom lah buka laptop ! Buka komputer ke, jom ke laman web http://www.mycybersale.my untuk membeli belah dengan harga yang membuatkan kite fengsan berjemaah! Jangan buang masa!! #MYCYBERSALE 2015 hanya 5 hari je!

Dan dibuat setahun sekali !! Mana nak cari diskaun sehingga 90% ? Haaaaa takde kat tempat lain ! hanya kat #MYCYBERSALE 2015

5 comments:

Cik Yanie said...

Jemput join GA yanie kak hehe http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie-1.html

Hafiz Hafizol said...

Wah mycybersale dah kembali. Rindu dekat MDeC. :(

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah..best

Fazira Yussof said...

mmg harga murah ni...dh beli


http://prokasminyakurut.blogspot.my/

Lisa Nurulain said...

Melepas. Hehhee

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com