✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, October 22, 2015

Pencarian Sponser Untuk Giveaway October Cash RM50 by Emas Putih

Pencarian Sponser Untuk Giveaway October Cash RM50 by Emas Putih | Salam. Hai korang. Ok dah lama uzu tak buat Giveaway, rasa rindu pulak.. Eh gitu.. So macam biasa.. uzu nak cari sesiapa yang sudi sponser untuk giveaway kali ni yang akan berlangsung minggu depan lah paling cepat.

Hadiah untuk sponser tu macam biasalah. Uzu terima CASH sahaja. Uzu dah tak terima barang lagi. Walaupun barang tu harga RM200 ke ape ke kan.. uzu tak terima sama sekali. Maaf ye..Sebab dah banyak kali terjadi, sponser tak tepati janji tak hantar barang ke peserta. Ada yang hantar nak 8 bulan dah, tu pun uzu dapat tahu lepas pemenang claim kat uzu.. Bila uzu tanya sponser, katanya dah pos tapi sebenarnya dia tak pos lagi. Siapa yang dipersalahkan? Uzu juga kan..

Ok so yang nak sponser tu, minima RM50 ye dengan 2 syarat sahaja. Tak nak banyak syarat. 2 syarat sahaja .. Sama ada dia nak follow blog ke, follow ig ke, follow twitter ke, like fanpage ke, haa pilih 2 syarat je eh. Uzu tak nak banyak-banyak macam selalu. Susah kang peserta nak follow memollow.

Anggaran giveaway 2 minggu . Dan bila dah cukup sponser, uzu akan publish giveaway dengan segera. Haaa ok then sesiapa berminat nak sponser sila PM uzu kat facebook eh. Tq :)

4 comments:

Afidah Azmi said...

teringin jugak nak jadi sponsor uzu..tapi tak dapatla..dapat gaji nanti..duit nak pakai banyak sangat..Insyaallah...next time fida boleh

Salina Johari said...

ok join...!!

ordinary wawa said...

Tak sabar nak join

http://angellovesoldier.blogspot.my/

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

tak sbr nak join

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com