October 28, 2015

Semua Blogger Dijemput Menjadi Member Air Asia Blogger Community (AABC)

Semua Blogger Dijemput Menjadi ahli Asia Blogger Community (AABC) | Salam. Selamat petang  semua. Ok actually, uzu dah lama jadi member air asia community blogger ni , nak hampir 2 tahun uzu menjadi ahli .
  
Antara yang best jadi AABC ni, kiterang dijemput cover event, dapat Fam trip free ke dalam dan luar negara tapi bab ni uzu takde rezeki lagi sobssssss tapii haa ramai je blogger dapat invitation. Tapi tak jeles pun sebab semua tu rezeki masing2. Hihi :)

Ok lepas tu kan. Kalau ada gathering AABC mcm gathering yang dibuat baru2 ni kat Times Square, best giler yg menang dapat tiket flight . Semua blogger  AABC seluruh malaysia dan luar negara dijemput. Yang jauh naik flight tu dapat flight dan hotel free. Hehe haaa best ta? Best tak? Haaaa best tau...

Dulu member nak jadi member ni sangat limited tapi kali ni nak ramai member sebab tahun depan AABC akan buat gathering secara besar2an..

So siapa berminat nak jadi member AABC tak kira lah apa jenis blogger sekali pun, ada traffic ke takde traffic ke, tua ke muda ke haaa semua pun boleh.

Caranya sila emailkan ke email  maa_corpcomm@airasia.com . Kalau tau tak camne nak email. Uzu bagi contoh kat bawa ehh..

Tajuk : Request to join Air Asia Community Blogger

Hai. Saya bla bla bla. Im owner blog www.kisahemasputih com who interested to join AABC members. Pastu goreng je ayat. Buat simple2 ni pun takpe.

Ok sekian. Tu je caranya. Actually uzu bukan nak memandai2 nak buat entry ni tau. Ianya sebagai sokongan yang tak terbelah bagi untuk memeriahkan lagi AABC :) Ok tu je lah. Salam

*sorry update entry dalam kereta. Otw ke kelantan*



Share:

29 Sila Komen:

Mazni Munawar said...

macam menarik je! :D

nurul aqidah azahar said...

menarik...nk join la..

Cik Nor said...

good sharing

Unknown said...

Menarik ni..nak join jugak :-)

mrspuex said...

thank you soo much for sharing the info , uzu..


blessed entry.
ainie

liz said...

terima kasih kak uzu. liz nak join juga nih ~

Afidah Azmi said...

Thanks uzu sebab bagitau..dah lama nak join..tapi tak tahu

Sufi said...

Nak tryla..tq sharing

YatieOwner said...

wa nice. thanks share uzu ;)
sure lepas ni will email. kot2 la dapat tiket free terbang kan ;D

Unknown said...

dah join..tapi belum dapat invite apa-apa event lagi..erks.

Mummy MM said...

Teringin nak join tapi malu. Heheh.

http://angellovesoldier.blogspot.my/

I N A A I N A A said...

Dah join tp email lama dan tak ingat pass dah.. Email baru dah daftar ritu tapi tak dapat feedback pun.. Ke tak boleh sampai dua kali??

mommyfiqa said...

kita dah join..hehe

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik uzu...macam menarik jer ni dik..nak try juga tapi segan pula sebab akak kurang fasih cakap orang putih....hihi

dya nasir said...

Menarik ni..teringin nk join..thaks uzu

Ubai Ismail said...

jom2 try ^^

yaya cendana said...

Yeayy daa joinnn ......

Fieza Sani said...

Mmg dh joint ;)

Anonymous said...

bestnyaaa.. mau join. hee :D
nice share kak uzu :D

Mia Liana said...

hmm... thanks atas info ni..

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

Ciktie said...

Thanks share :)

Kakak Gebu said...

thanks share. baru tahu camne nak join. tq!

Faiiza Mohamad said...

macam menarik.. tp malu...
saya budak baru... hihihi...
uzu, faiiza follow eh.. byk info blog uzu... best..

http://faiizamohamad.blogspot.my/

Unknown said...

Thanks for sharing. =)

aeinnamusa said...

dah emailkan;)

Sha Mohamed said...

Menariklah.. Nak joint juga.. me kasih share info yang best nie...

Aisyah J said...

waaa best. dah try email. hehehe thanks kak uzu ;D

karenkhong said...

Hi Uzu ,nice to meet u!

Lovely Emy said...

thanks Uzu for sharing !