✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, October 10, 2015

Today !! Trip To Thailand (Hat Yai & Krabi)

Today !! Trip To Thailand (Hat Yai & Krabi)| Salam. Huwaghh tiba juga masanya trip terakhir uzu ke luar negara untuk tahun ni. Acewahh.. Luar negara lah ssngat walhal kat Thailand je pung.. Sebelah ngan Malaysia. Macam takde feel travel je. Kah! Dan kengkonon last trip. Ye ye lah. Macam tak caye je si uzu ni.. hihi

Ok..Travel partner uzu untuk trip kali ni ialah Pena Berkala & Yazid Izzat. Orang yang sama juga waktu trip Cambodia - Vietnam hari tu. Well kiterong tetiba jadi sebati dalam bab travel ni. Harhar. Nak travel ngan Mr.FF, oh dia tak layan nak travel kat asean ni. #bilamanaffpoyo . Kah! Mr.FF saye takde cuti. Takpe lah. Next time..

Trip thailand ni kiterong pegi Hat Yai & Krabi je sebab cuti pendek, 4 hari je trip ni so sempat 2 tempat je. Kalau ada cuti, mesti kiterong p Bangkok ! Tapi takpe lah kan..Belum ada rezeki. InsyaAllah next time.

Bajet backpacker untuk kali ni dalam rm290 sahaja tak termasuk makan,flight dan shopping . Nanti uzu akan update bajet ke thailand ni nanti, so jangan lupa nantikan next entry !! Hihi. K bye salam :)

8 comments:

Hafiz Hafizol said...

Have a safe trip korang semua =D

aswaleyla said...

have safe journey. jgn lupa update gmbr kat ig banyak2

Siti Nurzafirah said...

Selamat pergi dan selamat kembali..

Have fun ~

Haffizul Iskandar said...

Best! Best! Hehehe

Syuhada Salleh said...

Wah besnye uzu g thai..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah..best g travel..

Khairul Hilmi Sidek said...

Selamat travel

Radio Senyap - Senyap Bukan Bererti Diam

Miela Asmila said...

Bestnya p travel...
Akakpun dah mula jatuh hati untuk p travel ni... Jgn lupa update ye

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com