✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 13, 2015

Jom Cantikkan Diri Dengan Cara Mudah Luaran & Dalaman Wanita Dengan Inteemor Ephyra!

 
Jom Cantikkan Diri Dengan Cara Mudah Luaran & Dalaman Wanita Dengan Inteemor Ephyra! | Salam. Well lama giler tak update blog. Serius uzu sangat busy dengan study. Maklumlah nak waktu-waktu nak habis sem. Macam-macam benda nak kena buat. Dengan projek kat Kelantan lagi, dua minggu tak berhenti-henti kerja termasuk sabtu ahad..

Uzu penat sangat-sangat tau. Kekadang seminggu kat kelantan. Pastu balik KL. Minggu depan nya lagi pergi lagi Kelantan. Kekadang sampai 2 minggu. Pastu balik lagi KL. Pastu datang lagi tuk beberapa minggu. So ulang alik Kl-Kelantan ni serius memenatkan.

Well bila dah penat tu, mestilah kesihatan uzu terjejas sikit. Bukan setakat demam, selsema malah kesihatan dalaman pun memberi impak negatif. Contohnya.. uzu bila dah penat, of coz lah akan period tak teratur. Yang ni tak boleh dinafikan. Kekadang lambat seminggu. Kekadang awal seminggu. Kekadang on time, gitu lah kekdahnya. Period tak teratur.
Bila bab period, of coz berkaitan dengan sengugut kan? Haaaa kebanyakkan perempuan akan dapat sengugut waktu period. Tahu2 je lah kan, sengugut ni bukan sakit yang biasa-biasa je. Nak tergolek-golek kat katil tu, tak cukup katil, kat lantai pun boleh terguling2.. Fuhhhh sakit hokayy..

Lepas tu, keputihan adalah perkara biasa bagi semua wanita sama ada yang sudah berkahwin atau anak dara, tapi ada jenis keputihan yang membahaya tau.. Keputihan ni hari-hari ada, tu sebab tiap hari kena pakai pantyliner. Kekadang keputihan tu perkara biasa tapi kekadang keputihan boleh jadi abnormal. Luar biasa. Yang boleh jejaskan kesihatan wanita. So kena jaga-jaga. Jangan sampai kemaluan tu berbau. 

Tahu tak uzu sejak tahun lalu lagi berazam nak kurus tapi dah 2 tahun tak kurus-kurus. Haaaa ni masalah berat juga ni sebab kengkonon nak jadi model lah tapi badan gemuk. Kau ghase? Nak bersenam pun masalah so memang susah nak turun berat ketika ini. Huwarghh

Ni adalah masalah uzu yang uzu anggap serius kekadang. So macam mana nak menyelesaikan beberapa masalah uzu sebagai perempuan ni, uzu dah jumpa jalan yang paling senang, jalan paling mudah, haaaa kemain kau.. Kerlas! Uzu dah try Inteemor Botanical Drink dari Ephyra!
Ya ni lah penyelesaian uzu. Uzu dah minum dalam beberapa minggu ni.. Nak tau tak? Fuhhh masalah yang uzu hadap sebelum ni, perghhhhhhhh terbaik beb! Bukan nak kata setel tapi berjaya mengurangkan masalah. Bab period tu, haaa bulan ni perion uzu dah on time, pastu keputihan uzu pun tak macam selalu. Kekadang basah pantyliner tu ha, sekarang ni sikit je keputihan tu..Lepas tu bab kurus tu, takde lah kurus terus jadi slim, tapi sepanjang minum tu, uzu turun setengah kilo berat.. Ngehhh.. Best tak? Mahunye tak best ! Kite rasa happy bila ada positive feedback.. Lalalalalala..

Tapi jangan salah sangka tau! Inteemor ni bukan je untuk anak dara, orang yang dah kahwin pun sangat sesuai.. Haaa tak caya? Meh baca khasiat dan kelebihan Inteemor :)
Uzu suka kalau jenis minuman jus macam ni. Sebab tak perlu bancuh, tak perlu makan pil bagai, haaa ambik sudu dan minum.. Senang kan? Cara pengambilan pulak berbexa mengikut umur. Boleh rujuk gambar kat bawah..
Uzu pasti ramai sebenarnya wanita-wanita diluar sana menghadapi masalah-masalah macma uzu, dan ramai juga tak ambil kisah tentang kesihatan dalaman. Kita kena jaga dalaman juga tau.. Beli mekap yang branded beratus2 tu boleh pulak beli, ni minuman kesihatan dalaman tak nak jaga. Harga pun dah mampu milik kot.. So, yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang produk ni, boleh rujuk details dan info kat bawah eh.

Website : 

Facebook : 

Instagram :
www.instagram.com/ephyra2u 

Hotline Ephyra : 
019.3999.238 / 03.4141.7889

3 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

ramai juga yang menggunakan produk ni ye

MG schmidt said...

produk yg semkain up :)

Mrs Nelly said...

kalo sebotol nie tahan berapa lama uzu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com