✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, November 25, 2015

Minuman Untuk Kurus. I Sure Juz Fit Sangat Membantu Korang Yang Nak Kurus!

Minuman Untuk Kurus. I Sure Juz Fit Sangat Membantu Korang Yang Nak Kurus! | Salam.. Ni botol kedua yang uzu ada. Yang 1st botol tu pek lama. Sekarang ni pek baru. Yang uzu perasan, pek baru ni berganda2 lagi lawa dari yang lama..Hehe yang sekarang ni ceria je tengok kotak botol juz fit..Colourfull gitu..hihi

Ok nak citer pasal Juz Fit ni.. Macam mana ianya boleh membantu korang nak kurangkan berat badan. Macam mana nak kurus. Macam mana nak slim. Macam mana nak badan macam kerengga. Haaa semua boleh. Kita kena usaha dulu.. Usahanya, kena try produk Juz Fit ni..
Actually Juz Fit ni meruapakan formulasi terbaik dengan gabungan 7 ekstrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Makan sunnah tu termasuk kurma kot tak silap uzu.. Dalam Juz Fit ni macam-macam buah ade so rasa dia sangatt sedap. Uzu minum, rasa dia macam masam masam manis. Sejenis masam yang sedap.. So takde istilah nak muntah hijau lepas minum ni.. Tekak kita isnyaAllah boleh terima..
Nak tau apa kebaikan Juz Fit ni ? Haaa bukan saha tuk kurus tau tapi banyakkk kebaikan-kebaikan yang ada tuk Juz Fit ni.. Antaranya ialah..

Kebaikan Juz Fit
  • Membakar lemak 200% lebih effektif
  • Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
  • Menambah tenaga anda 
  • Membaiki sistem pencernaan (lawas)
  • Meningkatkan imunisasi badan
  • Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
Haa amacam? Yang badan lemah lembik di awal pagi boleh ambik Juz Fit. Yang tak dapat lawas, susah nak bang air kecik, haa sesuai sangat lah ni.. Dan yang penting, Juz Fit ni mengurangkan selera makan kita. So takde lah melantak kan.. Takde kesan sampingan.. Tak cirit birit lepas minum..  

Cara Pengambilan
Tak yah bancuh. Ambil 1 sudu sebelum makan. Sebelum breakfast dan sebelum dinner.. 2x sehari.. bukan 2 sudu sehari. minum juz fit ni 5 minit sebelum makan. Makan je. Sebab di jamin HALAL..

So sesiapa yang berminat boleh contact details dan info kat bawah eh .. Harga : RM70 semenanjung / RM 80 Sabah Sarawak

Website : http://www.juzfit.com.my/
Fb : Juz Fit Mixed Fiber Juice HQ
Ig : @https://www.instagram.com/juzfitofficial/
No fon : 016-6606890 , 016-6656490


8 comments:

Emy Effendi said...

macam best and nak try! :D
kat mana boleh beli by hand?

YB Shehan said...

wow.. ssuai lelaki jgk?

illazwritter.com said...

ahaha...klu minum ini mampu kempiskan perut, perlu cuba niii...☺️☺️

ryyhan kamarudin said...

wah macam boleh try...minum senang, klu pil tu mcm bercinta nak telan

Jom beli airfryer murah sempena Black Friday Sale

Gadis Leo said...

mcm tau2 ja nak cari benda ni.. hehe thanks kak...

Mawardi Yunus said...

patutla dah kuyus, ni rahsia dia rupanya

Sue Izza said...

chaiyok2 dah kurus bleh apply jd duta lagi heheheh

ditya carolina olin said...

saya dari indonesia kalau mau pesan bisa, berapa harganya kalau rupiah indonesia ? trimss

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com